НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво индикира предлагането на Биткойн? - Николас Мертен

ОКТ. 13, 2021 10:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво индикира предлагането на Биткойн? - Николас Мертен

Анализаторът Никълъс Мертен от DataDash разглежда един ключов показател, за да обясни какво подхранва възхода на Биткойн към нови върхове.

В скорошна актуализация Мертен сподели, че инвеститорите държат Биткойн за все по-дълги периоди от време, което предвещава добри цели за края на годината от $100,000 и над.


“Причината, поради която пазарните цени обикновено се повишават или падат, са притоците и отливите, и ако можем да знаем, че има повече хора, които имат желание да продават или купуват на пазара, обикновено можем да знаем посоката, в която ще тръгне цената, и ние можем да забележим тенденцията много, много по-лесно.

Ние създадохме основата тук, за да може Биткойн да започне да върви до най-високите стойности в близко бъдеще. 


Това наистина може да е този месец, ако инерцията продължава да се засилва. Но наистина искам да запазя оценките си възможно най-консервативни тук и бих предположил, че вероятно ще видим нещо вероятно в рамките на месец, месец и половина, два месеца, три месеца.”


Мертен отбелязва, че наскоро флагманската криптовалута поскъпна въпреки липсата на забележителни новини.


Не Пропускай: Биткойн ще се върне до $64,000 - но кога?

Анализаторът разглеждата HODL вълните. Тъй като данните от веригата позволяват на всеки да провери колко дълго купувачът е държал BTC, анализаторът отбелязва тенденцията, при която Биткойн се държи за по-дълги периоди от време.


Те не се движат в рамките на 24-часов период, не се движат в рамките на един ден до една седмица, период от седмица до месец. Те наистина започват да се държат за по-дълги периоди от време.

Можем да видим тази обща тенденция във веригата, че има все повече хора, които възприемат този дългосрочен подход. Те няма да окажат никакво влияние върху страната на продажбите, поне не за дълъг период от време.


Въз основа на тези данни Мертен остава уверен, че BTC може да достигне нови върхове тази година.


Значи вече сме в октомври. Надявахме се до края на тази година да видим покачване до предишните върхове на всички времена от 65 хиляди, а след това да подготвим сцената да продължим да се изкачваме по-високо и да правим нови най-високи цени в крайна сметка и да се насочим към шест-цифрена територия около 100,000 и с най-еуфоричната ни оценка от $200,000 в този цикъл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света