НАЧАЛО Алткойни

Нов алткойн скочи с над 600% за три месеца – какво да очакваме?

13.10.2021 22:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн скочи с над 600% за три месеца – какво да очакваме?

Широкият набор от криптовалути, носи известна несигурност на пазара на криптовалути.

Особено забележителна е новата монета COTI, поради което експертите от водещия брокер за търговия с криптовалути Coinrise пуснаха официална прогноза относно бъдещата ѝ стойност.

Като цяло има широко убеждение в потенциала на COTI да стигне далеч”, коментира Дон Леман, говорител на Coinrise. 

“Въпреки това, ние съветваме да не се разчита на ‘пророчества’, изразени от хора без опит или ноу-хау в тази област. Например, чували сме за няколко уебсайта, които предвиждат, че COTI ще преодолее бариерата от $1 до края на тази година, но всички скорошни сигнали пораждат съмнение дали това наистина може да се случи.”

COTI е основната криптовалута на платформа със същото име, която въведе нови решения в сектора за създаване и обмен на крипто. В последните седмици му се отделя много внимание. 

Не Пропускай: Майкъл Бъри отправи критики към Shiba Inu (SHIB)

Имайки предвид това, е важно да се отбележи, че се изразява и скептицизъм към потенциала му да процъфти. Ето защо за брокерите от Coinrise е от решаващо значение да успокоят ентусиазма около токена, за да предотвратят масовият потребител от поемане на ненужни рискове при търговия.

Докато други брокери може да [се възползват] от такава дезинформация, ние се грижим за успеха на нашите търговци и ги съветваме да не следват неоснователна информация”, добави Леман. 

“Ние ще предоставим достъп до COTI на потребителите на нашата платформа, тъй като вярваме в пълна демократизация на процеса на търговия с криптовалути, но ще следим положението на монетата и ще съветваме нашите клиенти съответно. Вярваме, че крипто брокерите трябва да насърчават честност и откровеност и ние правим всичко по силите си да се придържаме към тази вяра.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.