НАЧАЛО Други

Coca-Cola създава първата си колекция NFT-та

29.07.2021 11:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coca-Cola създава първата си колекция NFT-та

Coca-Cola си партнира с компанията за дигитално изкуство и аватари Tafi, за да пусне първата си NFT колекция.

NFT са уникални цифрови колекционерски предмети, които съществуват в блокчейна и представляват различни видове файлове като изображения, аудио и видео.

Колекцията, която Coca-Cola предлага за отбелязване на Международния ден на приятелството на 30-ти юли, включва NFT “loot box”, която съдържа дигитални ‘дрехи’, проектирани от Tafi.

Купувачите могат да наддават за Coca-Cola Friendship Box, дигитална версия на колекционерска вендинг машина, която се предлага с три уникални по рода си дигитални активи: персонализирано Coca-Cola Bubble Jacket Wearable, което може да се носи във виртуалния свят Decentraland; Звуковият визуализатор, който улавя различни звукови сигнали като пукането на отварянето на бутилка или звука на содата, излята върху лед; и The Friendship Card, цифров дизайн, базиран на вдъхновените от приятелството на карти на компанията, издадени през 1940-те години.

Всяко NFT е създадено, за да отпразнува елементи, които са ядрото на марката Coca-Cola, преразгледана за виртуален свят по нови и вълнуващи начини”, каза президентът на глобалната търговска марка Coca-Cola, Селман Кареага.

“Ние сме развълнувани да споделим първите си NFT-та с мета вселената, където нови приятелства се [създават] по нови начини в новите светове.”

Освен уникалните колекционерски предмети, спечелилият участник ще има достъп и до “допълнителни уникални и ценни изненади”, които ще бъдат разкрити, когато кутията бъде отворена по цифров път.

Продажбата, която ще се проведе на популярния NFT пазар OpenSea, ще стартира на 30-ти юли и ще приключи на 2-ри август. Всички оферти трябва да бъдат подадени с ETH.

Всички приходи от Coca-Cola от търга ще бъдат дарени на Special Olympics International, глобална спортна организация, която осигурява на деца и възрастни с интелектуални и физически увреждания целогодишно обучение и дейности.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Polygon стартира студио за блокчейн игри и NFT

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Мрачните настроения се завръщат на пазарите на петрол

През май цените на петрола отбелязаха значителен спад, като регистрираха най-значителното си седмично понижение от три месеца насам.

10.05.2024 11:00 2 мин. четене

Block на Джак Дорси може да e следващата компания, която да бъде включена в S&P 500

Block, оглавявана от Джак Дорси, се превърна в обект на дискусии в индустрията поради постоянно стабилните си финансови резултати.

10.05.2024 10:00 1 мин. четене

Удължаването на данъчната политика на Тръмп може да е голям проблем за САЩ

Според скорошна оценка на Бюджетната служба на Конгреса, удължаването на данъчните облекчения, въведени по време на мандата на бившия президент Доналд Тръмп, може да доведе до разходи от $4.6 трилиона за едно десетилетие, цифра, която предизвика критики от страна на демократите в Конгреса.

10.05.2024 9:00 2 мин. четене

Инфлацията в Турция наближава своя пик – централната банка готова да затяга мерките

Централната банка на Турция преразгледа своята прогноза за инфлацията в края на годинатa, сигнализирайки за готовност за прилагане на допълнителни мерки за затягане на паричната политика, тъй като инфлацията наближава връх от до 75%.

10.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.