НАЧАЛО Други

Bitstamp прекратяват търговията с XRP на Ripple

25.12.2020 21:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitstamp прекратяват търговията с XRP на Ripple

Bitstamp обяви спирането на търговията с XRP, като се присъедини към бързо нарастващия списък на други крипто борси, които се насочват към това да премахнат токена от своите платформи.

От 8 януари 2021 г. нейните клиенти в САЩ вече няма да могат да депозират или търгуват с четвъртата по големина криптовалута:

„В светлината на неотдавнашното заявление на SEC срещу Ripple Labs Inc., в което се твърди, че XRP е ценна книга, ще спрем всички търговия и депозити на XRP за нашите клиенти в САЩ на 8 януари 2021 г. в 21:00 UTC (универсално координирано време). ситуацията и продължава да се адаптира по съответния начин.”

Както се съобщава, на Ripple бе връчен с иск от американската комисия по ценни книжа и борси (SEC) на 22 декември.

Забележително е, че Bitstamp е първата голяма борса, която премахва XRP поради затруднението си с регулаторния наблюдател. Базираната в Люксембург компания е основана през 2011 година.

XRP потъва с 12 процента

Съобщението осуети продължаващото рали на токена. Досега XRP спадна с над 12 процента само за няколко минути след обявяването на новината за Bitstamp.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогнози за цената на акциите на Google след блестящото първо тримесечие

Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Alphabet, подчерта дългогодишния ангажимент на компанията към изкуствения интелект (AI) по време на скорошния си разговор за печалбите.

30.04.2024 13:00 2 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Голяма банка стана жертва на пробив на сигурността – информацията нн клиентите е изтекла

Голяма американска банка се оказва въвлечена в потенциален колективен иск след твърдения за значителен пробив на данните и последващ неуспех да защити чувствителната лична информация на своите клиенти.

30.04.2024 12:00 2 мин. четене

Доналд Тръмп готов да смачка БРИКС, за да запази интегритета на долара

Бившият президент Доналд Тръмп наскоро изрази своята осведоменост за идеологията на БРИКС и очерта планове за противодействие на усилията на алианса да оспори надмощието на щатския долар.

30.04.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.