НАЧАЛО Други

Крипто инвеститорите създават чатове, в които да се оплакват от загубите си

18.07.2022 0:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите създават чатове, в които да се оплакват от загубите си

"Bear Market Screaming Therapy Group" е група в Telegram, където потиснатите крипто инвеститори отиват да се оплакват - буквално да крещят и да плачат.

The Guardian съобщава, че в чата, създаден от 30-годишен инвеститор на име “Giulio”, който отказва да предостави на медията фамилията си, има над 3,000 души.

Ако страничен наблюдател може да се постави в техните обувки, със сигурност щеше да се чувства по същия начин. Спиралата е била наистина ужасяваща. Крипто борси и хедж фондове по целия свят се оказаха неплатежоспособни, а дигиталните активи бележат сериозна загуба на стойност. И тъй като пазарът продължава да се срива, обикновените хора, които са вложили пари във валутите – много от които са били нови в инвестиционната игра – са засегнати невероятно тежко.

Щом навлезнал в онлайн пространството, Сирин Кейл от The Guardian чул плачове и скърбящи гласове.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Сенатор за Ню Йорк получи $150,000 в дарения от криптозаеинтересовани страни

Кейл разговаря с редица инвеститори аматьори, които са купили големи суми в криптовалути, като някои от тях обясняват, че култовият характер на технологията е това, което ги е въвлякло в пространството – което за мнозина е просто една дигитална златна мина.

“Те го наричат “да бъдеш алфа”. Трябва да си в Twitter, да следваш правилните хора и да си в правилния канал в Discord”, казва 41-годишният инженер и YouTuber в областта на личните финанси Алекс Кох, добавяйки, че е загубил достатъчно пари, за да си купи четиристайно жилище в Лондон. “Слушайте правилните чатове. Това те кара да се чувстваш толкова специален.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Китай и Индия се възползват от пазара на санкциониран петрол

Понастоящем световният петролен пазар е изправен пред приток на суров петрол с отстъпка, за който са наложени санкции, като този приток възлиза на около 4.7 милиона барела дневно, което се равнява на около 5% от световната търговия с петрол.

18.05.2024 10:30 2 мин. четене

Инфлацията в САЩ е по-лоша, отколкото хората си мислят

Според главния изпълнителен директор на JPMorgan, Джейми Даймън. участниците на пазара може би подценяват устойчивостта на инфлацията.

18.05.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Поредната лоша новина за САЩ и долара – този път от Китай

Китай, член на алианса БРИКС, разтовари рекордните $53.3 милиарда в държавни облигации на САЩ и дългови облигации на агенции през първото тримесечие на 2024 г.

18.05.2024 9:00 2 мин. четене

2 китайски акции, в които Майкъл Бъри инвестира

Неотдавнашното подаване на 13-F за четвъртото тримесечие на 2023 г. предлага поглед към последните инвестиционни стратегии на Майкъл Бъри.

18.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.