Home

Crypto.com ще позволи крипто покупки с Apple Pay

28.06.2022 15:13 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com ще позволи крипто покупки с Apple Pay

Crypto.com наскоро обяви, че интегрира Apple Pay в своето приложение и уебсайт.

Apple не поддържа директно криптоплащането, но на потребителите на Crypto.com ще бъде предоставена възможност да правят покупки в приложението, се твърди в обявлението.


Тези покупки могат да се извършват с помощта на кредитни и дебитни карти чрез Apple Pay. Чрез тази нова разработка борсата ще подобри потребителското изживяване.


Apple Pay ще улесни безпроблемния и сигурен метод за плащане, който може да се използва в платформата за обмен за закупуване на криптовалути.


Конкретно борсата беше съгласна с решението да включи тази функция за своите клиенти, тъй като тя би могла да направи транзакциите удобни, но също така ще гарантира, че сигурността няма да бъде компрометирана. 


Освен това потребителите, които притежават Apple Card като метод на плащане при закупуване на криптовалути, ще могат да получат 2% в Daily Cash за своите покупки.


Борсите също винаги търсят да улеснят своите потребители при депозирането на средства. Тази конкретна услуга ще бъде достъпна чрез самото приложение на Crypto.com.


Тази нова функция обаче е достъпна само за потребителите в САЩ, като не включва жителите на щата Ню Йорк и териториите на САЩ. Териториите включват Пуерто Рико, Гуам, Американска Самоа, Северните Мариански острови, както и Вирджинските острови.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

Въпреки че функцията е налична само в САЩ, платформата планира да я разпространи и за други държави в близко бъдеще. Новата функция включва текущи дебитни и кредитни такси, които се начисляват върху протокола.

При тази нова услуга, предлагана от борсата, се прилагат и търговски лимити за покупки на криптовалути. Apple Pay на устройствата с iOS помага за извършване на лесни плащания за потребителите на iPhone.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

SEC вероятно ще обжалва решението по делото с Ripple с наближаването на крайния срок

Напрежението около делото на Ripple срещу SEC се засилва, тъй като дискусиите за потенциално обжалване набират скорост.

22.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.