НАЧАЛО Други

Exit Festival представя нови NFT колекции със световни музикални звезди и знаменитости

17.06.2022 15:47 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Exit Festival представя нови NFT колекции със световни музикални звезди и знаменитости

Уникалните NFT колекции съчетават авангардно дигитално изкуство и превъзходни преживявания в реалния живот.

В навечерието на дългоочаквания тазгодишен Exit Festival, двукратният носител на наградата за най-добър голям европейски фестивал и едно от водещите културни, социални и развлекателни събития в света, ще представи две нови NFT колекции на 20 и 21 юни. След като първата колекция HEADPHONE NFT беше разпродадена за рекордно кратко време през май, EXIT навлиза още по-навътре в метавселената, като си сътрудничи с известния модел, пилот и активист за човешки права – Кристина Кармела и суперзвездата DJ и продуцент – MACEO PLEX. 

Новите NFT колекции на Exit съчетават авангардно дигитално изкуство и впечатляващи преживявания в реалния живот, което ги прави уникални в света на NFT. 

NFT на Exit също така осигуряват достъп до метавселната, където фестивалното преживяване е подобрено и широко достъпно, свързвайки виртуални и реални общности. 

“Винаги ще се стремим да предоставяме възможно най-доброто изживяване в реалния свят, тъй като твърдо вярваме, че човешката връзка и енергия никога не могат да бъдат заменени. Възприемаме метавселената като допълнение, но в никакъв случай като заместител на човешкото преживяване. Ето защо използваме дигитални технологии, за да подсилим преживяването в реалния живот, като съчетаваме най-доброто от двата свята. И това е само първата стъпка, ние отиваме още по-далеч в нашето пътуване”, обяснява Душан Ковачевич, основател и главен изпълнителен директор на Exit Festival, добавяйки:

“Ние сме запалени по укрепването на връзките в общността и даването на възможност за синергия между хората. Нашата мисия е да обединим артистите, професионалистите от музикалната индустрия и ключовите заинтересовани страни и да ги организираме като DAO (децентралиирана автономна организация) в рамките на метавселената. Вярваме, че бъдещето е в това обединение, а целта ни е да отидем в метавселената заедно. Останете с нас, защото скоро ще чуете много повече за това.” – казва Ковачевич, който наскоро беше обявен за един от най-влиятелните хора в европейската музикална и събитийна индустрия.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск иска да въведе крипто плащания в Twitter

Колекцията SHADES, създадена съвместно с една от най-големите звезди на електронната музика – MACEO PLEX, стартира на Световния ден на музиката – 21 юни.  Колекцията WINGS, създадена в сътрудничество с модела, пилот и активист за човешки права Кристина Кармела, се пуска ден по-рано, на 20 юни. В същия ден към разпродадената преди това колекция HEADPHONES ще бъдат добавени ограничен брой нови артикули. 

Всички колекции на EXIT съдържат уникални преживявания, които се случват веднъж в живота, в допълнение към уникално дигитално изкуство. В зависимост от съответната си рядкост NFT ще осигурят на собствениците си достъп до ексклузивни, тайни и VIP зони на фестивала EXIT, достъп до емблематичната сцена на mts Dance Arena, срещи и поздрави със световни музикални звезди, частни партита, както и кутии с мърчове, ексклузивно видео и аудио съдържание и airdrops! NFT включват и дигитални модни артикули – очилата на Maceo Plex и крилата на Кристина Кармела, които можете да сложите на своя аватар от метавселената. 

Всички колекции ще бъдат достъпни за закупуване на екологичния SolSea NFT Marketplace. “Партнирахме си с Exit Festival, един от водещите музикални фестивали в света, за да въведем повече артисти и публика в света на NFT, тъй като вярваме, че бъдещето е на Web3”, казва Витомир Джевремович, основател на SolSea NFT Marketplace, и добавя: “SolSea създава вълнение в Web3 пространството, като се фокусира върху установяването на нови стандарти за NFT”.

EXIT е обявен за най-добър европейски фестивал от няколко издания и организации, включително наградите за фестивали на ЕС и наградите за фестивали на Обединеното кралство. Той се провежда в крепостта Петроварадин в Нови Сад, като включва над 1,000 артисти на повече от 40 сцени и фестивални зони. Фестивалът е добре известен с напредничавия си дух и социалната, и екологичната си ангажираност. 

Тазгодишното издание ще се проведе от 7 до 10 юли 2022 г., като впечатляващият списък от изпълнители включва някои от най-големите световни суперзвезди, като Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, рап иконата Iggy Azalea, хитмейкърите Джеймс Артър, Masked Wolf, Disciples, Ofenbach и Acraze. 

Ще им партнират водещи изпълнители в съвременната електронна музика като Maceo Plex, Boris Brejcha, ARTBAT, Honey Dijon, Afrojack, Alok, Zhu, Reinier Zonneveld, Anfisa Letyago, Denis Sulta, Monolink и Satori, заедно с влиятелни групи като свирепите Napalm Death, Sepultura, Blind Channel, легендарните Marky Ramone и The Exploited, търсената на Балканите Konstrakta и много други. 

 

Повече информация на следните официални линкове:

EXIT УЕБСАЙТ

EXIT DISCORD

EXIT TWITTER

EXIT INSTAGRAM

EXIT FACEBOOK 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

3 причини да купите акции на Advanced Micro Devices

През последните пет години стойността на акциите на Advanced Micro Devices (AMD) е нараснала с 441%, което се дължи главно на успеха й в борбата за пазарен дял срещу Intel при CPU процесорите.

30.04.2024 16:00 3 мин. четене

Проблеми за OpenAI в Европа заради фалшива информация

OpenAI, ръководена от Сам Олтман, е изправена пред правни предизвикателства в Европейския съюз, тъй като Европейският център за дигитални права (NOYB) подава жалба срещу централата за изкуствен интелект.

30.04.2024 14:30 2 мин. четене

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Прогнози за цената на акциите на Google след блестящото първо тримесечие

Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Alphabet, подчерта дългогодишния ангажимент на компанията към изкуствения интелект (AI) по време на скорошния си разговор за печалбите.

30.04.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.