НАЧАЛО Алткойни

Cardano бележи печалби на фона на пазарния спад

03.06.2022 11:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano бележи печалби на фона на пазарния спад

Финансов анализатор каза, че Cardano се отклонява от другите крипто активи, тъй като цената на алткойна нараства.

В ново видео водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers каза, че предстоящото внедряване на хард форка Vasil този месец доведе до сегашното рали на ADA.


“Винаги се надгражда преди хард форк. Доста очевидно е, че скокът в момента се дължи на хард форка Vasil, за който се предполага, че идват много страхотни неща: много повече мащабируемост по отношение на TPS [транзакции в секунда], много повече функционалност на смарт договор, много повече DeFi [децентрализирани финанси] възможности и др.”


Той каза, че актуализациите на мрежата са исторически бичи за ADA.


“Ако погледнете назад, можете да видите хард форка Shelley през юли 2020 г., Cardano се покачи с 500%, Mary през март 2021 г., [след това той] се покачи с 1,100%. Това беше голям ход преди този хард форк, докато след най-новата актуализация Alonzo DeFi активът се повиши с около 135% и достигна най-високата си стойност за всички времена от $2.96.”

НЕ ПРОПУСКАЙ: 5 крипто проекта, които се сринаха с над 90% от своя пик
 

Cardano се повиши до $0.64 на 1-ви юни, най-високото си ниво от падането до дъното от $0.42 през май. Анализаторът каза, че алткойнът може да не е надскочил предишните си върхове, но движението на цените предполага, че ADA се отделя от други цифрови активи.


“В момента сме около $0.65, нещо подобно, така че не е разбито, но се отклонява и става несвързано с другите активи. Ако погледнете двойките Cardano/Етериум (ADA/ETH), Cardano/Биткойн (ADA/BTC) и т.н., те наистина пробиват, така че ще наблюдаваме това много внимателно.”

С неотдавнашното си рали Cardano изпревари XRP, за да стане шестият по пазарна капитализация крипто актив. Към момента на писане Cardano се търгува за $0.58.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.