НАЧАЛО Алткойни

Cardano бележи печалби на фона на пазарния спад

юни 3, 2022 11:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano бележи печалби на фона на пазарния спад

Финансов анализатор каза, че Cardano се отклонява от другите крипто активи, тъй като цената на алткойна нараства.

В ново видео водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers каза, че предстоящото внедряване на хард форка Vasil този месец доведе до сегашното рали на ADA.


“Винаги се надгражда преди хард форк. Доста очевидно е, че скокът в момента се дължи на хард форка Vasil, за който се предполага, че идват много страхотни неща: много повече мащабируемост по отношение на TPS [транзакции в секунда], много повече функционалност на смарт договор, много повече DeFi [децентрализирани финанси] възможности и др.”


Той каза, че актуализациите на мрежата са исторически бичи за ADA.


“Ако погледнете назад, можете да видите хард форка Shelley през юли 2020 г., Cardano се покачи с 500%, Mary през март 2021 г., [след това той] се покачи с 1,100%. Това беше голям ход преди този хард форк, докато след най-новата актуализация Alonzo DeFi активът се повиши с около 135% и достигна най-високата си стойност за всички времена от $2.96.”

НЕ ПРОПУСКАЙ: 5 крипто проекта, които се сринаха с над 90% от своя пик
 

Cardano се повиши до $0.64 на 1-ви юни, най-високото си ниво от падането до дъното от $0.42 през май. Анализаторът каза, че алткойнът може да не е надскочил предишните си върхове, но движението на цените предполага, че ADA се отделя от други цифрови активи.


“В момента сме около $0.65, нещо подобно, така че не е разбито, но се отклонява и става несвързано с другите активи. Ако погледнете двойките Cardano/Етериум (ADA/ETH), Cardano/Биткойн (ADA/BTC) и т.н., те наистина пробиват, така че ще наблюдаваме това много внимателно.”

С неотдавнашното си рали Cardano изпревари XRP, за да стане шестият по пазарна капитализация крипто актив. Към момента на писане Cardano се търгува за $0.58.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене