НАЧАЛО Биткойн

NFT могат да станат по-големи от Биткойн, според Кевин О’Лиъри

07.01.2022 15:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT могат да станат по-големи от Биткойн, според Кевин О’Лиъри

Инвеститорът милионер и привърженик на криптовалути Кевин О'Лиъри смята, че секторът на NFT може да струва повече от Биткойн в бъдеще.

Говорейки с Capital Connection на CNBC на 5-ти януари, О’Лиъри – известен още като Mr. Wonderful – твърди, че NFT предоставят по-голям потенциал за привличане на капитал от Биткойн поради способността им да токенизират и удостоверяват физически активи като автомобили, часовници и реални имоти:

Ще забележите много движение по отношение на извършването на удостоверяване и застрахователни полици и данъци за прехвърляне на недвижими имоти онлайн през следващите няколко години, което потенциално прави NFT много по-голям пазар от Биткойн.

Mr. Wonderful обаче призна, че не е обвързан с този залог и все още ще инвестира от „двете страни на това уравнение“.

Бившият крипто скептик каза в неотдавнашно интервю, че неговата промяна в нагласата към блокчейн и дигиталните активи се дължи на нарастващата тенденция на нарастващо приемане на регулаторите по целия свят през последните няколко години.

Не всички обаче са съгласни със сравненията между Биткойн и NFT, като съоснователят и главен оперативен директор на Coingecko Боби Онг каза, че „вероятно не е честно да се сравнява Биткойн, който е единичен актив, с NFT, които са цял сектор“.

Онг обаче отбеляза, че кривата на приемане на NFT през 2022 г. само ще се увеличава нагоре, тъй като секторът все още е в ранните си дни на развитие:

Мисля, че колективно, ако погледнете всички NFT и факта, че 2021 г. беше година на приемане на пазара, определено има още много място за растеж.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Голф стартъп набра над $10 милиона от NFT продажби

„Вече имаме набор от престижни NFT, но мисля, че индустрията все още е на повърхността на това какво биха могли да бъдат NFT и какво биха могли да направят, особено ако метавселената се реализира“, добави той.

Coingecko наскоро публикува нова книга, наречена „How to NFT“, която предоставя кратко описание за начинаещи, навлизащи в пространството за това как да купуват, продават, съхраняват и копаят NFT. Запитан дали смята, че „сценарият за NFT изкуството“ ще продължи да доминира през 2022 г., или тенденцията ще се измести към NFT, базирани на полезни услуги, Онг каза:

Изкуството и колекционерските предмети винаги ще бъдат на първо място в списъка, тъй като са най-подходящи за начинаещи и най-лесни за разбиране. По отношение на полезните NFT, мисля, че това, което вероятно е интересно да се наблюдава, е как някои NFT ще бъдат едновременно изкуство и ще имат функционалност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да тласне Биткойн до $150,000 според крипто експерт

Анализаторът на Real Vision Джейми Каутс предполага, че представянето на американския долар спрямо другите основни валути ще окаже влияние върху цената на Биткойн (BTC).

18.05.2024 6:30 2 мин. четене

Почти 940 институционални инвеститори държат Биткойн ETF

Преживявайки забележителен растеж, спот Биткойн ETF на BlackRock получи над 400 уведомления за собственост на активи по време на първоначалния си 13F отчетен сезон, постижение, което ETFа нализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас определи като „умопомрачително“ и рекордно.

17.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ крипто експерт разкри, че е продал всичките си Биткойн токени – ето защо

Известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро обяви своята стратегия за „алтернативните разходи“, която включва продажба на всички притежавани от него Биткойн (BTC) токени.

17.05.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.