НАЧАЛО Други

Приложението Cash App пуска функция за Биткойн подаръци за празниците

22.12.2021 12:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Приложението Cash App пуска функция за Биткойн подаръци за празниците

Cash App наскоро пусна нова функция, която ще позволи на потребителите да подаряват Биткойн и акции на приятели и семейство.

Приложението изведе подаръците на друго ниво с тази нова функция, която ще позволи на потребителите да подаряват крипто на своите близки. Функцията за подаряване работи по същия начин като изпращането на пари в приложението, като този път минимумът е $1.

Подаряване на Биткойн с Cash App

Приложението обяви в Twitter въвеждането на новата функция.

В обявлението се обяснява, че потребителите ще могат да подаряват криптовалути и акции на своите близки, независимо дали самите те ги притежават. Процесът е подобен на изпращането на пари в приложението и също толкова лесно. Функцията цели да позволи на потребителите да помогнат на своите близки да започнат своето инвестиционно портфолио, като им подарят първата си акция или Биткойн.

Не Пропускай: Един алткойн скочи с почти 100% на фона на пазарен застой

Новата функция ще бъде достъпна само за потребители в Съединените щати. Приложението за плащания е собственост на Block, известен преди като Square, който се управлява от бившия главен изпълнителен директор на Twitter, Джак Дорси.

Други компании се включват

Приложението Cash не е първото, което обявява опция за подаряване на Биткойн и акции на своите потребители. Крипто борсата Coinbase пусна подобна функция, където потребителите могат да подаряват криптовалути на своето семейство и приятели. Крипто се подарява с помощта на цифрова карта, избрана от потребителя, която е вдъхновена от NFT изкуството.

Приложението за търговия Robinhood също наскоро пусна функция за подаръци. Потребителите на приложението могат да подарят до седем криптовалути на своите близки, включително Биткойн и Етериум, на цена от поне $1.

Cash App обаче е първата компания за плащания, която предлага криптовалути и акции подаръци на своите клиенти. Всички други марки са платформи за търговия, където потребителите могат да търгуват директно с криптовалути и акции. Потребителите могат да изберат да изпращат криптовалута, като използват съществуващите си салда в приложението Cash или използват дебитна карта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.