Home

Нов рекорд на приходите от копаене на Dogecoin (DOGE)

11.12.2021 17:29 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов рекорд на приходите от копаене на Dogecoin (DOGE)

Копачите на криптовалутата Dogecoin (DOGE) поставиха нов рекорд на приходите си през ноември 2021 г., според най-новите статистически данни от уебсайта CoinMetrics.

По-специално, на 13-ти ноември 2021 г. общите приходи за всички времена надхвърлиха $1 милиард за първи път, тъй като копачите на криптовалута продължиха да се възползват от ползите на популярната меме криптовалута.

Dogecoin отбеляза значително увеличение на приходите от копаене тази година, като общата сума в момента възлиза на $1.08 милиарда според последните данни, записани от сайта на 9-ти декември.

Графиката по-горе разкрива сумата от стойността в щатски долари на всички приходи от миньори, включително таксите и новоиздадените единици. Струва си да се спомене, че общите приходи на Dogecoin, добит на 1-ви януари, бе $108 милиона. И все пак, тъй като активът придоби популярност и привлече общественото внимание, приходите от добив са се увеличили десетократно оттогава.

Цена на Dogecoin и пазарна капитализация

Интересното е, че общите приходи от копаене на Етериум в момента са $18 милиарда, което е осемнадесет пъти повече от приходите, генерирани от Dogecoin. Въпреки това, пазарната капитализация на Етериум е $479 милиарда – или над 21 пъти повече от приходите, генерирани от Dogecoin, които са $22 милиарда.

В допълнение, ръстът на приходите на миньорите наистина започна да набира сила през април и май, което съвпада със скока в цената на DOGE, тъй като инвеститорите започнаха да обръщат внимание на актива по това време. В резултат на това се предполага, че миньорите разглеждат това като шанс да спечелят от нарастващата популярност на монетата.

В момента Dogecoin се търгува на $0.168, което е почти същото ниво спрямо предходната седмица. Според статистиката на CoinMarketCap криптовалутата е в низходяща тенденция, след като на 8-ми май постигна рекордно ниво от $0.7004.

Dogecoin в топ 10 на търсене на новини в Google

Вследствие на нарастващата инфлация и икономическата загриженост, пазарът на криптовалути е отбелязал изключителен ръст от началото на годината, в резултат на което Dogecoin е сред десетте най-популярни термини, свързани с новини в търсачката на Google през 2021 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този алткойн скочи с 1,288% след листинг на Coinbase

Най-вече, известни личности като Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla (NASDAQ: TSLA), който даде тласъци на меме криптовалутата чрез своя акаунт в Twitter, имаха роля в нейния стремителен възход през 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Октомврийските airdrop събития на Telegram могат да предизвикат огромен интерес

През октомври в екосистемата на Telegram ще има поредица от airdrop-и, които ще предложат на потребителите достъп до нови проекти без предварителни разходи.

01.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano изправен пред потенциален спад на цената на фона на слаб интерес

През последния месец цената на Cardano се повиши с 12%, но има признаци, че токенът може да претърпи спад през октомври.

01.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

На кои меме монети залага основателят на Bitmex за предстоящото пазарно рали?

Тъй като крипто пазарът очаква тенденцията на възход през октомври, която обикновено води до възходящи движения на цените, Артър Хейс, съосновател на BitMEX, прехвърля фокуса си върху меме криптовалутите.

01.10.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.