Home

Топ 5 алткойна според Altcoin Daily

19.11.2021 16:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна според Altcoin Daily

Крипто търговецът и единия от водещите на Altcoin Daily, Аарон Арнолд, споделя пет крипто актива, които смята, че са готови да направят големи ходове.

Търговецът каза на своите 1.12 милиона абонати в YouTube, че първият му избор е CRO, родният токен на пазара за дигитални активи Crypto.com. Тъй като борсата стартира голяма световна инициатива за спортен маркетинг, Арнолд смята, че CRO е подготвен за дългосрочна сила.

Със забележителна историческа сделка арената на LA Lakers, известна преди като Staples Center, беше преименувана на Crypto.com Arena в сделка за $700 милиона.

Сделката също така предвижда LA Lakers и LA Kings да станат официални партньори на борсата за криптовалути.

Споразумението за правата за именуване е едно от най-големите в историята на спорта и те имат правата за това от 20 години. Безспорен е обхватът, който Crypto.com набира в Америка и по света. Невероятно е да гледаш как Crypto.com провежда спортна маркетингова кампания на стойност $1 милиард.


Други забележителни партньори са футболният отбор на ПСЖ, UFC, Формула 1, баскетболният отбор на Philadelphia 76ers, хокейният отбор Montreal Canadiens и италианската футболна лига Серия А.

CRO в момента се търгува на $0.52.

На следващо място, Altcoin Daily разглежда Injective Protocol (INJ), протокол за децентрализирана борса (DEX), който включва разширени функции като междуверижна маржин търговия, деривати и търговия с фючърси.

Injective Protocol обяви стартирането на основната си мрежа. Като допълнение, Injective също така пуска програма в размер на $120 милиона за стимулиране на осигуряването на ликвидност и търговията.

Те стимулират хората да използват тяхната платформа. Програмата ще разпредели средствата на маркет мейкъри и търговци, които използват протокола въз основа на тяхната дейност.

Арнолд също отбелязва, че тази програма за стимулиране е най-голямата в екосистемата на Cosmos.

Аз съм с бичи възгледи по отношение на Injective Protocol.

Към момента на писане, INJ е на цена от $11.15.


Не Пропускай
Доверието в Етериум е високо въпреки спада до $4,000

Анализаторът продължава да обсъжда базирания на Етериум виртуален свят The Sandbox (SAND), чието предстоящо стартиране според него е “наистина голяма работа“.

Огромна актуализация: Sandbox Metaverse Alpha ще стартира на 29 ноември след четири години на разработка. The Sandbox, фирмата за виртуална собственост и гейминг на Animoca Brands,  отваря част от своята метавселена за играчи за първи път чрез многоседмично P2E [play-to-earn] събитие.

Светът на виртуалните игри в Sandbox дава възможност на потребителите да осигурят приходи от времето си, прекарано в метавселената чрез ‘play-to-earn’ модел. Играчите могат да купуват земя и да създават незаменими токени (NFT) в рамките на играта и да спечелят Sandbox токени (SAND), като изпълняват различни куестове. Те също могат да залагат своите токени в различни други неща.

Пускат алфа, скоро след това бета, а скоро след това и пълно стартиране. Това се развива четири години и е наистина голяма работа.”


Цената на SAND нараснала значително в последните няколко дни, достигайки $4.32 към момента на писане.

Остин Арнолд обсъди последните новини около Binance Smart Chain (BSC). Той вярва, че алтернативата на Етериум “не може да бъде игнорирана“.

Binance Smart Chain, все още присъства в разговора в голяма степен. Binance Smart Chain постига рекордно високи ежедневни транзакции. Платформата за DeFi [децентрализирано финансиране] всъщност е регистрирала приблизително 1.75 милиарда транзакции от стартирането си през август 2020 г.

Binance Smart Chain като конкурент или интероператор на Етериум не може да бъде игнориран.

В момента собственият токен на борсата, Binance Coin (BNB), се търгува за $575, което е печалба от 2.5% за последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Готови ли са алткойните да се възстановят?

И накрая, Арнолд обсъди мрежата за смарт договори Chainlink (LINK). Той смята, че проектът все още е способен на “експоненциален растеж“, въпреки скорошния спад на цените.

“Много хора ще кажат, че Chainlink е мъртъв.

Аз не мисля, че Chainlink ще изчезне скоро, особено когато погледнете екосистемата. Chainlink осигури рекорден възходящ импулс на екосистемата през третото тримесечие на 2021 г. Когато става въпрос за инерционен растеж на екосистемата, Chainlink е точно на върха. Ако погледнете притежателите на портфейли по сума, независимо дали сте малка, голяма риба или кит, [натрупването и разпространението на Chainlink] продължава да се увеличава.

Общата обезпечена стойност (TVS) от оракулите на Chainlink възлиза на невероятните $76 милиарда. TVS е на най-висока си стойност за всички времена, както съобщават от Forbes.

Синонимът на Chainlink е експоненциален растеж и смятам, че е подценен в този момент.


Към момента на писане LINK се търгува на $26.74, което е спад от 8.26% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance отправи предупреждения за тези десет алткойна

Binance, водещата крипто борса в световен мащаб, обяви важни актуализации за десет алткойна.

02.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто гигантът Bitwise подаде заявление за спот XRP ETF

На уебсайта на отдела за корпорации на щата Делауеър се появи ново заявление за борсово търгуван фонд (ETF) за XRP на Bitwise.

02.10.2024 6:00 1мин. четене Alexander Stefanov

Arbitrum надхвърли 1 милиард транзакции: Какво означава това?

Протоколът от втори слой Arbitrum постигна важен етап, надхвърляйки 1 милиард транзакции от стартирането на основната си мрежа през август 2021 г.

01.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ криптовалутите преживяват огромен скок в активността на китовете

Santiment подчерта рязкото нарастване на активността на китовете в няколко основни дигитални актива, определяйки десет проекта с пазарна капитализация над $2 милиарда като основни получатели.

01.10.2024 19:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.