Home

Ето как да следите новите DeFi протоколи и NFT нa Solana

11.11.2021 15:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как да следите новите DeFi протоколи и NFT нa Solana

Платформата за блокчейн анализи Nansen обяви днес предстояща интеграция със Solana - блокчейнът, който позволява създаването на крипто приложения, които мащабират.

Предвидени да стартират през първото тримесечие, новите данни за Solana на Nansen ще дадат на потребителите възможността да изследват най-ефективните DeFi протоколи, движенията на ‘умните пари‘, нови NFT проекти и да получат представа за блокчейн екосистемата на Solana като цяло.

Проследяване на активността на dApp на Solana

Над 30 протокола бяха пуснати на Solana, включително няколко DeFi приложения и NFT пазари, а общата стойност, заключена в мрежата надхвърли $13.4 милиарда този месец.

DeFi проекти като Raydium, автоматизиран маркет мейкър (AMM) и доставчик на ликвидност, изграден върху блокчейна Solana за децентрализираната борса (DEX) Serum, достигнаха $1.9 милиарда в TVL и нарастват. В същото време базираните на Solana NFT колекции, като Solana Monkey Business, Degenerate Ape Academy и Aurory бяха добре приети от крипто общността, което доведе до това водещата борсата за криптовалути FTX да стартира пазар за базирани на Solana NFT.

Иновативната платформа за блокчейн анализи на Nansen осигурява търговци, хедж фондове, институционални инвеститори и фирми за рисков капитал с полезна информация.

Тя дава възможност за по-лесно изследване на сложни данни по веригата за парични потоци на фирми за венчър капитал, обменна дейност и нововъзникващи тенденции в DeFi и NFT, чрез удобни за потребителя, рационализирани визуални табла за управление, богати на полезна информация. Потребителите ще могат да използват технологиите на Nansen, за да идентифицират възможностите в екосистемата на Solana и да получат старт в процеса на вземане на решения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Tether пуска USDT на блокчейна Avalanche

Табла за управление като “Smart Money” на Nansen показват DeFi проекти, които набират популярност сред тълпи като хедж фондове, институции и големи активни търговци; докато “NFT Paradise” и “Mint Master” могат да идентифицират и сигнализират за най-новите проекти за NFT, набиращи популярност на Solana.

Пазарното разузнаване и достъпът до данни играят важна роля в блокчейн екосистемите“, каза Анатолий Яковенко, главен изпълнителен директор на Solana Labs.

“Радвам се да видя платформи като Nansen да добавят поддръжка за Solana.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Блокчейнът на TRON повишава сигурността си с помощта на ChainSecurity

TRON DAO наскоро завърши цялостна оценка на сигурността на своя клиент Java-Tron, извършена от компанията за блокчейн сигурност ChainSecurity.

30.09.2024 22:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Още един разработчик напусна Cardano: Какви са причините?

Владимир Калницки, виден разработчик на Cardano, участващ в създаването на cardano-transaction-lib (CTL), наскоро обяви напускането си от проекта.

30.09.2024 18:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин отправи предложение за мрежата на Етериум

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, наскоро предложи да се разработи набор от показатели, с които да се оценява доколко различните проекти отговарят на основните принципи на ETH.

30.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Как стейкинг наградите влияят на блокчейн мрежите?

Franklin Templeton се включи в дебата дали стейкинг възнагражденията, които допринасят за инфлацията на предлагането на токени, трябва да се разглеждат като разход за мрежата.

30.09.2024 9:32 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.