НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

08.11.2021 14:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

В скорошно интервю бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи, който е основател и главен изпълнителен директор на глобалната алтернативна инвестиционна компания SkyBridge Capital, сподели последните си мисли за Algorand.

Говорейки в интервю за Real Vision, Скарамучи твърди, че Algorand, конкурент на Етериум в пространството на децентрализираното финансиране (DeFi), е най-добре позициониран за случаи на използване в реалния свят.

Скарамучи очерта проблемите, пред които са изправени общите стоки и услуги в обществото, и как крипто може да се използва за решаването им. 

По-специално той отбеляза как потребителите натрупват мили и други наградни точки за летене на големи превозвачи, но рядко ги използват.

По време на интервюто, той каза:

Ами ако създадем монета, която може да вземе тези мили от акаунта ви в замяна на тази монета? Тогава тази монета има някаква универсалност, където можете да си купите хранителни стоки или да купите нещо [друго].

Скарамучи заяви, че Algorand има най-добрия блокчейн за справяне с този проблем.

На 13-ти септември NAX и SkyBridge Capital на Scaramucci обявихапартньорство, предоставящо набор от базирани на Algorand услуги, цифрови приложения и възможности за институционални инвестиции, за да катализират приемането на Algorand предимно в Северна Америка и Близкия изток”.

Не Пропускай: ‘Биткойн е готов за възход’ – твърди анализатор

Това стратегическо партньорство “ще започне със специален фонд между SkyBridge, NAX и Algorand и новаторска инициатива, наречена UNLOX”.

В прессъобщението се казва:

SkyBridge набира за серия от фондове; първият фонд ще бъде ограничен до $250 милиона. Целта е да се осигури на институциите достъп до тези уникални възможности за децентрализирано финансиране. Фирмата планира представяне на шест града, за да подчертае допълнително защо SkyBridge вярва, че Algorand ще бъде основен протокол на бъдещето.

Скарамучи също спомена в интервюто, че вярва, че Биткойн, Етериум и Algorand са три основни блокчейна, които “ще спечелят и проектират бъдещето”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Топ 5 криптовалути, които си заслужава да купите по време на спада на цените

С началото на май, отразявайки кулминацията на първите пет възходящи месеца от годината, крипто пазарът рязко промени курса си, навлизайки в продължителен спад.

02.05.2024 8:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Цените на меме криптовалутите се сриват, следвайки спада на пазара

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като DOGE, SHIB и PEPE претърпяха значителни спадове в цените на 1 май, което засили опасенията сред търговците и инвеститорите в световен мащаб.

02.05.2024 1:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.