НАЧАЛО Биткойн

Ето кога може да бъде следващата голяма корекция на Биткойн, според Николас Мертен

01.11.2021 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да бъде следващата голяма корекция на Биткойн, според Николас Мертен

Крипто анализаторът и търговец Николас Мертен проучва кога може да се осъществи следващата голяма корекция на Биткойн (BTC).

В ново видео Мертен казва, че очакванията му за останалата част от бичия цикъл на Биткойн (BTC) вероятно са по-консервативни от повечето анализатори.

Анализаторът твърди, че нивото от $100,000 вероятно ще действа като огромна точка на съпротива за Биткойн и потенциално ще предизвика значителна корекция, ако бъде достигнато.

Потенциален скок дотук [$100,000] през Q1, не се съмнявам в това нито за секунда, но мисля, че ще бъде по-консервативно. Когато я ударим, мисля, че ще се прояви като доста прилична степен на съпротива и от там ще имаме някаква корекция – знам, че това е нещо, което хората не искат да чуят или може да не са съгласни.

Мертен очертава груба ценова траектория, която прогнозира, че Биткойн ще достигне нивото от $100,000 в началото на следващата година, преди да падне с около 40% до диапазона от $60,000 след това. Макар че това би било значително понижение, анализаторът отбелязва, че подобна корекция ще бъде по-малко сериозна от това, което BTC преживя между юни 2019 г. и март 2020 г., както и спада през май тази година, когато Биткойн падна с около 56%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Бялата книга на Биткойн бележи своята 13-та годишнина

Популярният крипто анализатор предполага, че този път Биткойн преминава през разширен, по-малко волатилен бичи пазар от предишните цикли. Той прогнозира, че BTC ще завърши своя бичи пазар около ноември 2022 г. с груба цел от $200,000.

Колко невероятно би било, ако имаме пробив към $100,000 тук през Q1, коригираме и направим предишната съпротива от $60,000 в нова подкрепа, а след това прескочим към $200,000, към ноември 2022 г., навлизайки в разширяващите се цикли, които сме виждали многократно за последните три цикъла?

Мисля, че това е много по-разумно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Инвеститорите на дребно представляват 85% от инвестициите в Биткойн ETF

Макстратегът Джим Бианко оспорва преобладаващото схващане, че институциите и хората с висока нетна стойност са основните акумулатори на акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC).

21.05.2024 21:30 2 мин. четене

Ето кога може да очакваме следващият параболичен подем на Биткойн според крипто експерт

Крипто стратег, известен като Rekt Capital, известен с точното определяне на времето на последните корекции на Биткойн (BTC), сега разкрива подробности за графика на следващото параболично движение на флагманската криптовалута.

21.05.2024 19:30 2 мин. четене

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.