Home

Ето защо Етериум може да стигне $20,000 до 2025

25.07.2021 13:25 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Етериум може да стигне $20,000 до 2025

Средната цена на панел от експерти предполага, че до 2025 Етериум може да струва $17,810.

Прогнозата идва от средните предсказани стойности на 27 от 42 анкетирани от Finder, които дават мнения за цените на криптовалутата.

Докато експертният панел вярва, че цената на ETH ще се увеличи повече от два пъти тази година, те вярват, че до декември 2025 г. тя ще бъде над $17,800 и че до декември 2030 г. един ETH ще скочи до $71,700.

Втората прогноза за цената е подвеждаща, тъй като един от анкетираните вярва, че ETH ще се търгува на 1 милион долара дотогава. Разглеждайки средната прогноза за цената, очакваната стойност за актива е около $20,000. 

Такава прогноза на цените беше направена по-рано тази година от бившия изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал, който въз основа на закона на Metcalfe твърди, че ETH ще достигне $20,000 този цикъл.

В проучването на Finder основателят и главен съветник на Coinflip Даниел Полоцки даде прогнози в съответствие със средната стойност на панела, очаквайки Етериум да достигне $4,000 до края на годината, преди да нарасне до $64,000 до 2030 г. В изявление той казва, че базира тази цена на това, че ETH “до голяма степен следва Циклите на Биткойн на халвинг, въпреки че тази връзка може да започне да се променя с течение на времето.

Полоцки отбеляза, че тъй като Етериум продължава да развива случаи на употреба, “които Биткойн не може да постигне”, цената му може да нарасне по-бързо от тази на BTC. 

Главният изпълнителен директор на Morpher Мартин Фрьолер и ръководителят на блокчейна на RealFevr Педро Фебреро разкриха, че виждат ETH на $10,000 до края на тази година.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano с поредното постижение

Фрьолер каза, че Етериум има “потенциала да задвижва бъдещата глобална финансова инфраструктура”. 

Общо 56% смятат, че тя ще запази господството си в децентрализираното финансово пространство (DeFi), въпреки всички свои конкуренти.

Изпълнителният директор на CoinSmart Джъстин Хартцман защити и двете позиции. В изявление Хартцман каза:

Хората не обичат транзакциите с BTC, тъй като това е по-скоро запас от стойност. ЕТериум, от друга страна, е изградил пълна екосистема от няколко милиарда долара, така че честотата на ETH транзакциите определено ще бъде много по-висока.

По отношение на така наречения “флипенинг” – възможността Етериум да изпревари Биткойн, за да стане криптовалута номер едно по пазарна капитализация – 68% от анкетираните заявиха, че смятат, че ще случи, като 58% от тях го виждат да се случи през следващите пет години.

Форест Пржибиш, старши анализатор на криптовалути в Token Metrics, разкри, че вижда ETH на $8,000 до края на годината, и вярва, че флипването ще настъпи през следващата година, отчасти поради преминаването на Етериум към Proof-of-Stake.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Да очакваме ли ново дъно при Биткойн?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто проект ликвидира Етериум за милиони, продължавайки текущите разпродажби

Известна крипто фондация нашумя, след като ликвидира значителна част от своите авоари в Етериум.

07.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Криптовалута покачи стойността си с над 200% след изявление на Илон Мъск

Присъствието на Илон Мъск на митинг на Доналд Тръмп на 5 октомври в Бътлър, Пенсилвания, предизвика значителни пазарни движения при една от меме монетите.

06.10.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

3 криптовалути, с които дребните инвеститори трябва да внимават тази седмица

Три големи криптовалути ще отключат токени на стойност близо $150 милиона, което поражда опасения за потенциален натиск върху предлагането на пазара.

06.10.2024 20:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ето коя криптовалута е по-добра от Solana според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.

06.10.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.