Home

За първи път международна верига бутикови хотели приема криптовалути

10.07.2021 15:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
За първи път международна верига бутикови хотели приема криптовалути

Първата международна група за бутикови хотели, която приема криптовалути, е луксозната Pavilions Hotels & Resorts. Плащанията чрез криптовалута ще бъдат достъпни за директни резервации през центъра за резервации на всеки хотел от 7-ми юли.

Отсега нататък Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други 40 криптовалути вече се приемат от хотелската група като метод за плащане. Pavilions Hotels & Resorts си партнира с Coindirect, глобалният портал за криптоплащане чрез директни резервации.

Още повече, главният изпълнителен директор и съосновател на Coindirect, Джеси Хемсън-Стъртърс заяви,

Гордеем се с предоставянето на партньори на платформа за незабавни сигурни плащания с над 40 криптовалути.

Също така се добавя, „Това беше критичен фактор за The Pavilions Hotels and Resorts, за да се гарантира, че услугата за плащане от край до край е безопасна, гъвкава и лесна за гостите, когато резервират следващото си изживяване в някой от The Pavilions Hotels and Resorts по целия свят“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕTikTok предприема действия срещу криптовалутите

Съответно клиентите ще могат да се възползват от плащането в криптовалутата според своя избор. Също така, Pavilions Residences се предлага за продажба в Пукет и Нисеко, а също така приема криптовалути за продажба на имоти.

Освен това имаше още едно вълнуващо съобщение от групата The Pavilions Hotels and Resorts, която разшири портфолиото си до 14 локации в световен мащаб. Наскоро The Pavilions Anana Krabi и The Pavilions El Nido, остров Палаван ще се присъединят към имоти в Пукет, Бали, Хималаите, Монголия и Нисеко в Азия и Амстердам, Мадрид, Лисабон и Рим в Европа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

FTX получи одобрението на съда да изплати на клиентите си $16 милиарда

В понеделник съдът даде зелена светлина на плана за обявяване в несъстоятелност на FTX, което позволи на фалиралата крипто борса да се разплати с потребителите си с $16 милиардаот събраните средства.

07.10.2024 22:50 1мин. четене Alexander Zdravkov

БРИКС: Пакистан желае да се присъедини към съюза, но има сериозна пречка

Пакистан се стреми да се присъедини към БРИКС – международен блок, създаден, за да се противопостави на институциите, доминирани от Запада, а Русия подкрепя кандидатурата му.

07.10.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Европа не е приоритет за Worldcoin според директор на компанията

Worldcoin, инициатива за дигитална идентичност, съоснована от Сам Алтман, главен изпълнителен директор на OpenAI, пренасочва фокуса си от Европа.

07.10.2024 21:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Как се движи S&P 500 след мрачната прогноза на Майкъл Бъри?

Откакто точно прогнозира финансовата криза от 2008 г., Майкъл Бъри, известен с ролята си в “The Big Short“, остава виден участник във финансовите дискусии.

07.10.2024 21:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.