НАЧАЛО Алткойни

6 алткойна с висок потенциал за възход според крипто анализатор

09.06.2021 19:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
6 алткойна с висок потенциал за възход според крипто анализатор

Крипто търговецът и анализатор Майкъл Ван де Поуп разглежда потенциалното бъдещо ценово действие на Cardano (ADA) и пет алткойна с ниска капитализация.

В нов туит крипто стратегът казва на своите 335,100 последователя, че следи отблизо Cardano.

На фона на слабостта на по-широките крипто пазари, платформата за интелигентни договори продължава да дава бичи сигнали срещу Биткойн (ADA / BTC).

Все още показва много сила и в бичия цикъл. Очаквам възходящо продължение към следващия регион около 6,200 сатоши (0,000062). Това ще включва допълнителна сила и в двойката срещу USD.

Следващата е SXP, основният актив на DeFi екосистемата Swipe. Според Ван де Поуп, SXP се готви за рали от 85% преди края на юни от сегашната си цена от $1,96.

Този ​​също натрупва сила (особено двойката с BTC). Тази двойка с BTC трябва да пробие над 100-дневната и 200-дневната пълзящи средни. Ако това се случи, ще видим това продължение тук и след това ще се върнем към нивата преди срива.

Третата монета е Waves, блокчейн платформа, която позволява на потребителите да създават, стартират и търгуват свои собствени крипто токени. Според Ван де Поуп, Waves е готов да започне ход към 0,00057.

Този ​​държи да поддържа и действа над 100-дневната и 200-дневната пълзящи средни. Затова предполагам, че ще видим повторен тест от 0,00057.

Четвъртата монета на радара на Ван де Поуп е Fantom (FTM). Проектът има за цел да захранва интелигентните градове. Търговецът очаква Fantom да спадне срещу Биткойн (FTM / BTC), преди да стартира сериозно рали.

Тест на подкрепата, сега се обръща за допълнително продължение. Прекъсването над 1,000 сатоши (0,00001) ще даде 1,300 сатоши следващо (0,000013).

Активът Dent също е в списъка на търговеца. Той очаква монетата да продължи фазата си на изграждане на база, преди метеорно ​​да се покачи с почти 300%. Ван де Поуп очаква Dent да удари целта си през август.

Дотук добре. Тук вероятно ще има акумулация известно време, тъй като току-що имаше гигантска импулсна вълна.

Ван де Поуп също наблюдава блокчейн платформата за игри Enjin Coin (ENJ). Според търговеца ENJ е готов да започне нова фаза на възход, като той изтъква ключови области за подкрепа на $1,29 и $0,67.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Solana отчита сериозни печалби тази седмица – какво следва?


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.