НАЧАЛО Алткойни

6 алткойна с висок потенциал за възход според крипто анализатор

юни 9, 2021 19:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
6 алткойна с висок потенциал за възход според крипто анализатор

Крипто търговецът и анализатор Майкъл Ван де Поуп разглежда потенциалното бъдещо ценово действие на Cardano (ADA) и пет алткойна с ниска капитализация.

В нов туит крипто стратегът казва на своите 335,100 последователя, че следи отблизо Cardano.

На фона на слабостта на по-широките крипто пазари, платформата за интелигентни договори продължава да дава бичи сигнали срещу Биткойн (ADA / BTC).

Все още показва много сила и в бичия цикъл. Очаквам възходящо продължение към следващия регион около 6,200 сатоши (0,000062). Това ще включва допълнителна сила и в двойката срещу USD.

Следващата е SXP, основният актив на DeFi екосистемата Swipe. Според Ван де Поуп, SXP се готви за рали от 85% преди края на юни от сегашната си цена от $1,96.

Този ​​също натрупва сила (особено двойката с BTC). Тази двойка с BTC трябва да пробие над 100-дневната и 200-дневната пълзящи средни. Ако това се случи, ще видим това продължение тук и след това ще се върнем към нивата преди срива.

Третата монета е Waves, блокчейн платформа, която позволява на потребителите да създават, стартират и търгуват свои собствени крипто токени. Според Ван де Поуп, Waves е готов да започне ход към 0,00057.

Този ​​държи да поддържа и действа над 100-дневната и 200-дневната пълзящи средни. Затова предполагам, че ще видим повторен тест от 0,00057.

Четвъртата монета на радара на Ван де Поуп е Fantom (FTM). Проектът има за цел да захранва интелигентните градове. Търговецът очаква Fantom да спадне срещу Биткойн (FTM / BTC), преди да стартира сериозно рали.

Тест на подкрепата, сега се обръща за допълнително продължение. Прекъсването над 1,000 сатоши (0,00001) ще даде 1,300 сатоши следващо (0,000013).

Активът Dent също е в списъка на търговеца. Той очаква монетата да продължи фазата си на изграждане на база, преди метеорно ​​да се покачи с почти 300%. Ван де Поуп очаква Dent да удари целта си през август.

Дотук добре. Тук вероятно ще има акумулация известно време, тъй като току-що имаше гигантска импулсна вълна.

Ван де Поуп също наблюдава блокчейн платформата за игри Enjin Coin (ENJ). Според търговеца ENJ е готов да започне нова фаза на възход, като той изтъква ключови области за подкрепа на $1,29 и $0,67.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Solana отчита сериозни печалби тази седмица – какво следва?


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене