НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

17.05.2022 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

Крипто трейдър каза, че Биткойн току-що е дал сигнал, който исторически е маркирал дъното в предишни мечи пазари.

В нова стратегическа сесия анализаторът Кевин Свенсън казва на своите абонати в YouTube, че седмичния обем на Биткойн в Coinbase предполага възможен обрат на тенденцията за BTC.

“Нещото, което привлича вниманието на всички в момента, разбира се, е седмичният обем на Coinbase и тези седмични обеми са изключително надеждни при определянето на големи пазарни дъна и големи пазарни върхове.

Точно като пика на бичия пазар през 2017 г., там имаше индикация при обема. Моделът за нисък обем около $6,000 също е там. 


Това ниско ниво от $3,000 през 2018 г., точно около тази област, има сериозен скок на обема точно там. Върхът от $14,000 за 2019 г., голям индикатор, свързан с този връх. Сривът на Covid, основна индикация на обема точно там. А също и нашето дъно от $30,000 през 2021 г. – голям индикация от обема там.


Ако погледнете надясно, може да видите, че отново получаваме този тип нива на обема.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Докато седмичният обем на Coinbase се е доказал като надежден индикатор за дъно в миналото, Кевин Свенсън каза, че този път може да е различен, когато Биткойн отблизо отразява ценовото движение на американския фондов пазар.

“Сега, когато виждаме, че този обем на Биткойн надвишава всички предишни нива в графиката на Coinbase, ако фондовият пазар започне рали от тази точка, поне това ще бъде дъното за това временно рали, където и да ни доведе. 

Най-малкото, вероятно ще се задържи като дъно за известно време. Ако S&P 500 започне да се връща и тества дъно на по-късна дата, тогава е възможно това да не е перфектен сигнал и че е по-вероятно да тестваме, може би към $20,000, $22,000 или 200-седмичната проста пълзяща средна.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн вече е стигнал дъното си, започва възстановяване – Артър Хейс

Съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на крипто борсата BitMEX Артър Хейс смята, че неотдавнашният спад на Биткойн (BTC), е бил в рамките на очакванията и е представлявал просто необходима пазарна корекция.

03.05.2024 14:30 2 мин. четене

Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, наскоро сподели подхода си за преодоляване на продължаващите сътресения на Биткойн (BTC) пазара, като наблегна на възможностите за натрупване на богатство в условията на спад.

03.05.2024 14:00 1 мин. четене

Биткойн може да консолидира два месеца след халвинга – Bitfinex

Анализаторите от Bitfinex прогнозират потенциална фаза на консолидация за Биткойн с продължителност до два месеца след халвинга.

03.05.2024 11:30 1 мин. четене

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.