Home

Компания за луксозни яхти започва да приема Биткойн

18.05.2021 14:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Компания за луксозни яхти започва да приема Биткойн

Фирма за луксозни яхти обяви, че ще започне да приема криптовалута за своите услуги и очаква незабавно да направи ръст от 40% от плащанията с Биткойн (BTC) през първата година.

В допълнение към приемането на плащания с Биткойн, компанията също така обяви, че ще основава своите уеб и мобилни услуги на блокчейн технология, тъй като осигурява по-голяма сигурност при транзакции от която и да е друга система.

Фирмата заяви, че очаква да види $6.5 милиона приходи през следващата година, главно от услугата си за чартър на яхти.

Съоснована от двама колумбийци и ситуирана в Северна Америка, Prime Experiences очевидно е обозначила Маями като възможен бъдещ източник на сътрудничество. Президентът на компанията Хосе Дейвид Тобон заяви, че фирмата вече е в преговори с кмета на Маями Франсис Суарес, който преди това настояваше за прогресивни закони за криптовалутите, и наскоро предложи гражданите на Маями да могат да получават заплати в Биткойн.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Маями интегрира Биткойн в своята общинска система

„С този тип валута се отварят много врати, в момента водим преговори с кмета на Маями, който се интересува от разширяване на употребата на Биткойн и други криптовалути в града. Маями може да бъде следващата Силициева долина, тъй като повечето големи компании като Tesla, Facebook и Google се насочват към града“, каза Тобон.

Обхватът на услугите, избрали да приемат криптовалута като платежно средство, се разраства значително през последните години. Все повече и повече физически заведения започнаха да приемат крипто в последно време, включително фирми за недвижими имоти, аукционни къщи, музикални училища и бейзболни отбори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

WireX обяви ново решение за крипто транзакции

С цел да засили потребителското доверие на фона на нарастващия скептицизъм към централизираните финансови системи Wirex пусна в действие Wirex Pay – модулна блокчейн система, пригодена за безпроблемни платежни транзакции.

10.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн може да е попаднал в бичи капан на фона на силния долар

Крипто анализатор, известен като “Bluntz“, предупреди, че неотдавнашният пазарен подем може да се окаже капан бичи капан.

10.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Mango DAO отхвърли предложение за споразумение със SEC за $700,000

Mango DAO реши да не извършва плащане към Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) във връзка с нерегистрирани продажби на MNGO токени.

10.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кога може да очакваме старта на Биткойн ETF опции?

Биткойн ETF-ите набраха значителна популярност през годината, като дадоха сериозен тласък на цената на BTC. А сега, с одобряването на търговията с опции за тези инвестиционни инструменти, инвеститорите стават все по-оптимистично настроени.

10.10.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.