Home

Cardano (ADA) е готов да се изстреля, твърди анализатор

09.05.2021 17:33 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) е готов да се изстреля, твърди анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Кауен споделя своите идеи за ценовото действие на Cardano (ADA) и къде се е насочил този пазарен цикъл.

В интервю за Altcoin Daily с домакините Аарон и Остин Арнолд, Кауен обсъжда бъдещето на седмата по големина криптовалута.

 

Кауен отбелязва, че докато човек обикновено очаква алткойн да се увеличи стойността си в щатски долари по време на бичи пазар, от решаващо значение е да се отбележи дали активът превъзхожда Биткойн.

 

“Ако алткойнът не може да надмине Биткойн, тогава няма смисъл да го държим. Може ли ADA да го превъзхожда … ADA превъзхожда Биткойн в бичи пазар.”

 

Въпреки че ADA може да е във фаза на консолидация в момента и вече е нараснал с над 3,000% през последните 12 месеца. Кауен обяснява, че платформата за интелигентни договори може да се увеличи с над 500% от цената си от $1,64 в текущия пазар цикъл.

 

“Връщайки се към ADA, виждам това като все още дългосрочен ход. Сега закупуването на ADA на 1,37 долара е много по-рисковано, отколкото на 0,02 долара … но в голямата картина на цикъла мисля, че ADA има начини да продължи. Не мисля, че 1,37 е върха на пазарния цикъл по никакъв начин. Върховете на пазарните цикли не изглеждат така.
 
Мисля, че в голямата схема на пазарния цикъл, мисля, че ще отиде много по-високо, отколкото в момента. Ако трябваше да изхвърля число, бих казал, че някъде между $5 до $10 е моето предположение … Ако греша, защото е по-високо от $10, това е нещо, за което нямам нищо против да греша.”

 

Въпреки че Коуен очаква ADA да продължи да се покачва спрямо щатския долар, особено след като текущото рали на Етериум загуби малко пара, търговецът предупреждава, че може да има някои много стръмни и тежки отдръпвания по време на изкачването му.

 

“Също така мога да ви кажа, че ако отидем там, това ще бъде едно лудо пътешествие и няма да отидем директно до тези нива. Вероятно ще имаме някои сериозни отдръпвания по пътя …”



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Собствеността на криптовалути расте сред инвеститорите на дребно в световен мащаб

Притежанието на криптовалути на дребно е нараснало значително от 2020 г. насам, според доклад на Съвета на Международната организация на комисиите по ценни книжа (IOSCO).

10.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Защо можем да очакваме aлткойн сезон?

Алткойните отчитат забавяне през изминалата година, докато Биткойн успя да достигне нов исторически връх през март.

10.10.2024 13:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Криптовалутите няма да заменят националните валути според председателят на SEC

Председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) Гари Генслер изрази скептицизъм относно използването на Биткойн (BTC) или други криптовалути като форма на платежно средство.

10.10.2024 12:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Анализатори отправят предупреждение за алткойн, който отчете ръст от 1,200%

Компания за крипто анализи Alphractal издаде предупреждение за алткойн, който отбеляза значително увеличение от над 1,200% за малко повече от месец.

10.10.2024 11:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.