НАЧАЛО Други

Snoop Dogg пуска пъвата си NFT колекция

03.04.2021 15:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Snoop Dogg пуска пъвата си NFT колекция

Snoop Dogg продаде търг първата си NFT колекция, озаглавена "A Journey with the Dogg", чрез Crypto.com.

В последно време множество музиканти и известни личности започнаха да се ангажират с NFT. Трябва ли това да се приема като показател за устойчив растеж? Или търсят да спечелят пари, докато върви добре?

Snoop е готов за ‘Дигиталната ера

Snoop Dogg е един от малкото изпълнители, възникнали от ерата на G-funk в началото на 90-те години, който продължава да създава музика и до днес. Цялата му личност се е трансформирала по това време, но той остава забележителна фигура в общественото мнение.

Във връзка с Crypto.com, Snoop Dogg проведе разпродажба този петък, 2-ри април за 24 часа. Предлагат се осем части в ограничени количества, които обединяват спомените от ранните години на Snoop Dogg. Оригинална песен също се предлага за продажба.

Част от приходите ще бъдат насочени към нововъзникващи артисти в крипто пространството, както и към Youth Football League на Snoop Dogg. Коментирайки продажбата, Snoop Dogg каза, че това представлява начин за връзка с феновете. Той похвали иновативния аспект на NFT, като каза, че приема технологията.

Видях как играта се промени през годините от аналог към дигитализация и винаги съм по-щастлив, когато технологията позволява на феновете да се свързват с изпълнителите. NFT са невероятна иновация и за мен е чест да направя първия си ‘drop’  с Crypto.com/NFT.

Crypto.com е известен предимно като платформа за разплащане и обмен. Наскоро фирмата стартира своя NFT проект, предоставяйки уникално съдържание от известни художници, музиканти, спортисти и спортни личности.

Предупреждение за NFT манията

Snoop Dogg не е единственият известен музикант, продаващ NFT. The Weeknd също обяви продажба на NFT. Продават се визуални произведения на изкуството, достъпни за ограничен период от време, и 24-часов аукцион за единствено по рода си парче, което също включва неиздавана песен.

Коментирайки събитието, The Weeknd заяви, че технологията демократизира музикалната индустрия. Той добави, че NFT в музикалното пространство скоро ще станат неразделна част от начина, по който се действа в индустрията.

[…] Възнамерявам да допринеса за това движение и виждам, че много скоро то ще бъде вплетено в механиката на музикалната индустрия.”

Въпреки позитивите, идващи както от Snoop, така и от The Weeknd, надценените произведения на NFT изкуството наскоро уловиха сериозно внимание. Майк Уинкълман познат още като Beeple, който продаде колекцията си “The First 5000 Days” за зашеметяващите $69,3 милиона, предупреди, че криптографските произведения са балон. Уинкелман каза, че манията е извън контрол.

Ще има момент, в който ще осъзнаем, че сме се побъркали и сме придали безумна стойност за глупости.

Той прогнозира, че повечето произведения в крайна сметка ще достигнат нула.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ инвестиционни стратегии за дивидентни печалби

Следенето на движенията на професионалните инвеститори може да даде ценна информация, особено на трудни пазари като настоящия, твърди Питър Санторо, водещ мениджър на фонда Invesco Diversified Dividend.

06.05.2024 15:00 2 мин. четене

Има ли влияние пазара на имоти върху криптовалутите?

Пазарът на недвижими имоти има значително влияние върху инвестициите в криптовалута. Настоящите предизвикателства в областта на недвижимите имоти, като например завишените цени на жилищата и ограничената наличност, подтикват хората да проучват алтернативни възможности за инвестиции като криптовалутите.

06.05.2024 14:30 2 мин. четене

Цената на златото продължава да върви нагоре на фона на смесени икономически сигнали

Цените на златото се повишиха след смесени сигнали от икономиката на САЩ. Нараства оптимизмът, че усилията на Федералния резерв за борба с инфлацията ще доведат до меко приземяване на икономиката.

06.05.2024 14:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.