Home

TOMORROW CONFERENCE завършва програмата с големи имена като Джоуел Диц, Бен Мауро, Maceo Plex и много други!

10.05.2022 21:30 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TOMORROW CONFERENCE завършва програмата с големи имена като Джоуел Диц, Бен Мауро, Maceo Plex и много други!

TOMORROW CONFERENCE завършва програмата си с ДЖОУЕЛ ДИЦ, БЕН МАУРО, ГАРИ ТЕХ, ВЛАТКО ГИГОВ, ФРАНК ФИЦДЖЕРАЛД, MACEO PLEX, ЛАУРА К. ИНАМЕДИНОВА и много други!

TOMORROW CONFERENCE, най-голямата европейска конференция за крипто, NFT и метавселената, ще направи своя епичен дебют от 13 до 15 май в БелЕкспо Център в Белград. Програмата на това уникално събитие ще включва най-значимите теми, представени от най-големите световни експерти, наред със световните музикални звезди.

Тя включва почти 100 лектори, 7 ексклузивни панела и повече от 50 речи. Панелът в метавселената ще се проведе ексклузивно на TOMORROW CONFERENCE, за първи път в Европа. За тези, които не могат да присъстват, конференцията ще се предава ОНЛАЙН през официалната платформа.

Уникалното събитие завършва своята звездна програма, включваща водещи световни експерти като ДЖОУЕЛ ДИЦ, БЕН МАУРО, ГАРИ ТЕХ, ВЛАТКО ГИГОВ, ФРАНК ФИЦДЖЕРАЛД, MACEO PLEX, ЛАУРА К. ИНАМЕДИНОВА и много други. Тези имена ще говорят заедно с Крейг Селърс, основател на криптовалутата Tether, Таня Бивик Планкар, президент на Blockchain Alliance of Europe, Бруно Вер, специалист по блокчейн и основател на топ NFT компанията NIFTIFY, Марко Сувайджич от Университета на Флорида, Александър Матанович, основател на борсата за криптовалути ECD, Витомир Йевремович, Ари Томасон, Ипшита Кумар.

ДЖОУЕЛ ДИЦ, легендарният новатор, художник и предприемач, е пионер в различни нововъзникващи технологии като блокчейн, токенизация и AR/VR. Той е архитект-основател на портфейла METAMASK и член-основател на Етериум. Последният му проект е METAMETAVERSE – нова платформа и език за изграждане и картографиране на всички съществуващи метавселени.

БЕН МАУРО е създател на графичния роман “Huxley” и високотехнологичен арт директор на холивудски филми като Хобит, Елизиум, Чапи, Валериан, Call of Duty, Halo Infinite и др.

ГАРИ ТЕХ е технолог, базиран в Силициевата долина и експерт по децентрализирани автономни организации. Той се е ангажирал с изграждането на TrueSight DAO, който сега включва близо 200 силно въздействащи сътрудници по целия свят.

ФРАНК ФИТЦЕРАЛД е авторитет в метавселената, с дълбокото си техническо образование и е винаги на върха на иновациите. Той е основател на pax.world, която е наградена Web3 метавселена, управлявана от DAO.

ВЛАТКО ГИГОВ е експерт дигитални технологии и телекомуникации, както и по Play2Earn игрите, с фокус върху социалното въздействие и устойчивото развитие.

MACEO PLEX е световно известен DJ и продуцент, който лансира своята NFT колекция заедно с EXIT фестивал на TOMORROW CONFERENCE.

ЛАУРА К. ИНАМЕДИНОВА е многократно награждаван главен изпълнителен директор на базираната в Лондон, фокусирана върху блокчейн маркетингова агенция „LKI Consulting“. Тя беше определена за една от „10-те жени предприемачи, които разбиват стъкления таван“ от списание Entrepreneur, също като „експерт по комуникации“ от Huffington Post през 2016 г.

Конференцията ще обхване всички аспекти на блокчейн и криптовалутите, включително „майнинг“, инвестиране и много други, чрез опита на водещите световни експерти. Посетителите също така ще получат възможност да научат за нови области от света на NFT, като възможности за колекциониране и приложение. Събитието ще доведе пионерите на метавселената в Белград, които ще обучават присъстващите за потенциала на технологията и въздействието върху нашия живот и света, какъвто го познаваме.

За първи път в Европа и едва за втори път в света ще се проведе панел в метавселената. Панелисти от цял ​​свят ще се появят на сцената като аватари във виртуално пространство, а говорителите ще носят VR слушалки. NFT ще бъде темата на дискусията, докато публиката ще може да ги гледа на LED екрани в реално време.

Нощната програма ще включва ексклузивно събитие в БелЕкспо Център в сътрудничество с Exit с участието на Maceo Plex, както и събития в пивоварна Dogma и известния белградски клуб Barutana. VIP събитие ще се проведе в ресторант Buddha Bar, с ограничен капацитет с цел работа в мрежа.

Цялата допълнителна информация за конференцията, както и актуалните цени на билетите за посетители, онлайн последователи и VIP събития можете да намерите на официалния уебсайт на конференцията https://tmrwconf.net/.

Повече информация на следните връзки:

TOMORROW уебсайт

TOMORROW Twitter

TOMORROW Instagram

TOMORROW Facebook

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Гари Генслер ще отговаря на въпросите на Конгреса – какво да очакваме?

Крипто пазарът е под напрежение, тъй като председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) Гари Генслер се подготвя да даде показания пред Конгреса тази седмица.

24.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Riot и Bitfarms стигнаха до споразумение – какво следва за добива на Биткойн?

Riot Platforms Inc. и Bitfarms финализираха споразумение след продължителни и оспорвани преговори относно предишния опит на Riot да придобие Bitfarms.

24.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Този крипто проект набра $100 милиона, за да повиши блокчейн мащабируемостта

Според официално съобщение е осигурено ново финансиране в размер на $100 милиона.

24.09.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Фед намалиха лихвения процент според Артър Хейс

Неотдавнашното намаляване на лихвения процент с 50 базисни пункта от страна на Федералния резерв се разглежда от някои като ход в подкрепа на президентската кампания на Камала Харис.

24.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.