НАЧАЛО Биткойн

Антъни Помплиано: Биткойн на $50,000 е невероятно подценен

18.02.2021 16:49 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Антъни Помплиано: Биткойн на $50,000 е невероятно подценен

Основателят на Morgan Creek Digital Антъни Помплиано, казва, че дори при $50,000 „Биткойн е невероятно подценен“.

Помп говори по CNBC, точно когато Биткойн (BTC) проби през психологическата бариера. И популярният подкастър каза, че с безпрецедентното количество печатане на пари, което се извършва в последно време, всеки мениджър на пари сега обикаля света и търси ново място, където да ‘паркира‘ парите си.

Биткойн на $50,000 е невероятно подценен, като се има предвид това, което разглеждаме. Отпечатали са безпрецедентна сума пари. След следващите $1,9 трилиона, 40% от всички долари в обращение ще бъдат създадени през последните 12 месеца. Просто безпрецедентно ниво на количествено облекчаване.

Така че това принуди инвеститорите на дребно, финансовите институции и сега корпорациите да обикалят света, търсейки къде да защитят богатството си? Къде да слагат долари, за да гарантират, че са защитени?”

Помп, който наскоро даде “консервативна“ прогноза за цена от $1 милион за BTC, получи отговора на своя риторичен въпрос, като каза, че “Биткойн е едно от, ако не и най-доброто решение за този проблем“.

Проблемът за най-големите институции обаче е, въпреки че Биткойн е подценен, повечето от големите пари все още смятат, че са твърде незначителни и / или нестабилни, за да се справят с тях. Но с нарастването на пазара на Биткойн ще нараства и притокът.

Лавина от пари са на път към Биткойн пазара

Общата пазарна стойност на Биткойн вече надхвърля $956 милиарда към днешна дата и макар че преди това се отхвърляше от големи мениджъри на пари, сега се препоръчва, което помага на актива да се утвърди във финансовия свят.

Този последен възход съвпада с нарастващия интерес от страна на големи институционални инвеститори, които според Помплиано са готови с огромно количество пари, които да излеят на пазара на Биткойн.

Ключовата част от цялото нещо, което хората трябва да разберат, е: от гледна точка на пазарната структура е, че биткойнърите не продават своите Биткойни“, каза Помп.

“60% от всички BTC не са се местили през последните 12 месеца. Това включва стотици проценти нагоре, което включва и един ден на 50% спад.“

Разбира се, има желаещи да продават, но търсенето на Биткойн далеч надхвърля тези, които искат да се насладят на печалбите си.

При $50,000 Биткойн е подценен

Този оскъден актив, който не може да бъде манипулиран и е вграден в програмируем протокол, който улеснява моментални транзакции, без да е необходима проверка от трета страна, е невероятно ценен, особено в този икономически климат.

2021 беше обявена за годината на институциите, COVID даде сила на този сценарий и Майкъл Сейлър беше перфектен продавач на Биткойн, откакто публично влезе в пространството през август 2020 г.

От MicroStrategy до Tesla, тепърва големи пари започват да навлизат на пазара на Биткойн.

С нарастването на пазарната капитализация на BTC, корпоративното FOMO ще продължи да се засилва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Никога няма да инвестирам в Биткойн ETF след като мога директно да купя BTC – Кевин о’Лиъри

Известен хедж фонд наскоро разкри стратегически ход на фондовия пазар, като придоби дял в GameStop през последното тримесечие, потенциално позиционирайки се като бенефициент от скорошния скок на меме акциите.

17.05.2024 10:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн за следващото десетилетие

На фона на възхода на спот Биткойн ETF и неотдавнашното халвинг събитие, заедно със значителни скокове на цените, вниманието върху криптовалутите увеличава.

17.05.2024 6:30 2 мин. четене

Биткойн не е инвестиция, нито валута според президент на Федералния резерв

Президентът на Федералната резервна банка на Минеаполис Нийл Кашкари отново разкритикува Биткойн, заявявайки, че практическата полза от криптовалутата е ограничена.

16.05.2024 19:00 2 мин. четене

Инвестиционната фирма Pine Ridge Advisers са инвестирали в Биткойн ETF за над $200 милиона

Ерик Балчунас от Bloomberg съобщи, че Pine Ridge Advisers, консултантска фирма в областта на инвестициите, наскоро е придобила дял в Биткойн ETF.

16.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.