НАЧАЛО Финтех

Един от най-големите отбори в света на гейминга със собствен фен токен

04.11.2020 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един от най-големите отбори в света на гейминга със собствен фен токен

Natus Vincere, украинска гейминг организация, обяви плановете си да пусне фен токен на платформата Socios, която е базирана на блокчейн.

Според съобщение от 4-ти ноември, токенът ще предостави редица нови възможности за ангажиране на феновете, включително правото на глас в анкети, както и шанса да се спечелят уникални награди, свързани с организацията.

Максималното предлагане на фен токени ще бъде ограничено на 5 милиона монети на фиксирана цена от $1. Очаква се първоначална ‘флаш‘ продажба да се осъществи през следващите месеци, каза Socios. След флаш продажбата цената на токена Natus Vincere ще се определя от търсенето.

По-известен с краткото си име Navi, Natus Vincere за пръв път излезе на eSport арената през 2009 г. и оттогава се превърна в силна мултигейминг организация. Navi е специализирана в големи игри като CS: GO, Dota 2, PUBG, Apex Legends, Fortnite, PUBG Mobile и Rainbow Six. “Natus Vincere“ означава “роден за победа“ на латински.

Navi ще стане третата eSports организация, която се присъедини към платформата Socios, следвайки европейската OG и испанския отбор Heretics. Socios също изброява фен токени за големи спортни клубове, включително ФК Барселона, Ювентус и Пари Сен Жермен.

През август 2020 г. главният изпълнителен директор на Socios Александър Драйфус обяви, че фирмата се готви да пусне дебитна карта Visa за фен токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто кредиторът BlockFi спира операциите си – клиентите ще теглят средствата си чрез Coinbase

Платформата за крипто кредитиране BlockFi финализира спирането на операциите си, обявявайки затварянето на своята уеб платформа, планирано за май.

10.05.2024 15:30 2 мин. четене

Администрацията на Байдън се опитва “да убие” криптовалутите според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano (ADA), наскоро разкритикува начина, по който администрацията на Джо Байдън се справя с пазара на криптовалути, предполагайки, че тя активно се опитва да задуши растежа на индустрията.

10.05.2024 15:00 2 мин. четене

Поредният удар по долара – Близкият изток тегли златните си резерви от САЩ

Доминиращата позиция на щатския долар в световния финансов пейзаж не попречи на опасенията за американската икономика, което накара държавите да предприемат значителни действия.

10.05.2024 13:30 2 мин. четене

Очаква се поне една банка да фалира всяка седмица според милиардер

Милиардерът Бари Стърнлихт, главен изпълнителен директор на Starwood Capital Group, наскоро направи смела прогноза за бъдещето на банковата индустрия, като предположи, че в САЩ всяка седмица може да има фалит на банка поради нестабилното състояние на пазара на недвижими имоти.

10.05.2024 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.