Home

Изпълнителният директор на Ripple предрича спад в стойността на щатския долар

31.08.2020 13:20 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изпълнителният директор на Ripple предрича спад в стойността на щатския долар

След турбулентната година, бизнесите се чудят как да постъпят, каза изпълнителният директор на Ripple Labs, Брад Гарлингхаус.

Пандемията изхвърля толкова много [наложени правилa] през прозореца“, публикува той в Twitter на 28-ми август.

Вчерашните действия са в контраст с десетилетия прецедент“, каза той, позовавайки се на статия от 27-ми август от Wall Street Journal относно Федералния резерв на САЩ, който реши да запази ниските лихвени проценти зa сметка на по-висока евентуална инфлация.

“Признаците сочат към по-нататъшно понижаване на долара в близко бъдеще (което води до по-нататъшна диверсификация на активите, което със сигурност ще бъде добре за крипто),“

Откакто започнаха страховете и мерките за предотвратяване на COVID-19 през март, американската икономика е с краката нагоре. Високо ниво на безработица, печатане на пари, закриване на бизнеси и множество други фактори създадоха гигантски пъзел, когато става въпрос за оправяне на финансовото положение.

Лихвените проценти и инфлацията са два инструмента, с които правителството на САЩ се занимава като част от търсенето си за решения. Въпреки че проблемите остават, възможен резултат може да бъде по-нататъшното приемане на Биткойн като жизнеспособен хедж, което се отбелязва от редица участници в крипто индустрията.

Сравнявайки актива със златото, считано за дългогодишен хеджиращ запас от стойност, съоснователят на крипто борсата Gemini, Тайлър Уинкълвос, спомена възможен сценарий, при който Биткойн достига $500,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether разширява обхвата си – за какво се използва при различните мрежи?

Tether (USDT) агресивно разширява своя обхват в настоящия пазарен цикъл, докато конкурентът му USDC прилага по-предпазлива стратегия.

27.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Изпълнителен директор на крипто проект е обвинен в схема за изнудване, включваща шерифи от LASD

Адам Иза, изпълнителен директор, свързан с платформата Zort, е изправен пред сериозни обвинения в провеждането на схема за изнудване, включваща служители от шерифския отдел на Лос Анджелис (LASD), както е описано подробно от ФБР.

27.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Чанпен Джао от Binance може да бъде освободен предсрочно: Какво ще направи милиардерът след това?

Чанпен Джао може да бъде освободен от федералния арест по-рано от очакваното, въпреки че първоначално пускането му на свобода беше насрочено за неделя, 29 септември, поради политиката да не се освобождават затворници през почивните дни.

27.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance стартира платформа за предварително предлагане на токени

Binance, водещата световна борса за криптовалути, представи най-новото си предложение: Платформата Binance Pre-Market.

27.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.