НАЧАЛО Алткойни

Elrond стартира мейннета си

01.08.2020 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Elrond стартира мейннета си

Elrond(ERD) стартира мейннет платформата си след успешни тестнет резултати с над 260,000 транзакции в секунда.

Заедно с този старт бе пусната нова DeFi апликация, услуги за стейкинг и други функционалности.

ERD е 39-тата криптовалута по пазарна капитализация, като отчита огромни печалби за последния месец.

 

Според разработчиците, те са имали ‘успешни тестнет резултати’ с над 1,500 достигнати нода в 29 държави и 50 шарда. Мрежата е била тествана при ‘екстремно високи скорости’ с връх от над 260,000 транзакции в секунда. 

 

Elrond променя начина, по които действа токенът, за да бъде в съгласие с бъдещите планове на разработчиците. Проектът е намалил общото предлагане на валутата до 20 милиона – от по-ранните 20 милиарда – за да подкрепи икономиката на токена.

 

Тези монети ще бъдат пускани в следващите 10 години, като честотата на пускане ще спада от около 10% в първата година, докато не достигнат определения брой монети. 

 

Според Elrond, 40,000 потребители са записани в списъка за чакащи за мобилната апликация, наречена Maiar, която ще бъде интегрирана с DeFi протокол с портфейл, стейкинг и услуги за заеми.

 

“Потребителите могат да се запишат само с телефонен номер и [апликацията] предлага прогресивни функционалности за сигурност като номиниране на ‘пазители’ да менажират портфейли с много подписи.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия и цялостен спад, секторът на меме монетите се оказва също толкова засегнат от промените, отбелязвайки значителен спад от 13.3% в рамките на 24 часа.

02.05.2024 13:30 2 мин. четене

Как крипто инвеститор реализира над половин милион долара печалба за 15 минути

Според ончейн данни крипто кит е участвал в значителна търговия с алткойни по време на пазарния спад, демонстрирайки забележителна способност за реализиране на печалби.

02.05.2024 11:00 1 мин. четене

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Топ 5 криптовалути, които си заслужава да купите по време на спада на цените

С началото на май, отразявайки кулминацията на първите пет възходящи месеца от годината, крипто пазарът рязко промени курса си, навлизайки в продължителен спад.

02.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.