НАЧАЛО Други

Shapeshift пускат ново приложение за потребителите на Android и iOS

25.07.2020 11:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shapeshift пускат ново приложение за потребителите на Android и iOS

Крипто платформата за самостоятелно попечителство Shapeshift пусна мобилно приложение за търговия за потребители на iOS и android, за да купуват и продават дигитални активи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), без да доверяват частните си ключове на трета страна.

Приложението, което само изисква потребителите да използват имейл адрес и парола, за да влязат, понастоящем поддържа BTC, ETH, Лайткойн (LTC), DigiByte (DGB), TrueUSD TUSD и ERC-20. Изпълнителният директор на Shapeshift и основателят Ерик Ворхийс заяви, че мобилното приложение ще предостави на потребителите самостоятелно финансиране навсякъде:

„Тъй като традиционните финансови системи стават все по-осезаеми, Биткойн предлага убежище и овластяване. Тук сме, за да улесняваме.”

Shapeshift заявява, че потребителите от всички 120 държави, включително САЩ имат достъп до приложението:

„Нашето ново приложение ви дава право да търгувате с конкурентни цени и да купувате биткойни в 120+ страни – всичко това докато се наслаждавате на това сами да сте попечители на вашата криптовалута.“

Приложението е кулминация на шест години развитие и също така позволява на потребителите да купуват Биткойн с кредитна или дебитна карта.

Не е перфектно

Въпреки че приложението е стартирано изцяло, множество потребители съобщават за грешки на компанията чрез Twitter:

Shapeshift се разраства бързо

Shapeshift направиха множество съобщения тази година, въпреки трудните условия, създадени от пандемията COVID-19. През февруари тази година компанията обяви наемането на бившия инженер на Apple и изпълнителния директор на PayPal Лиса Лауд за COO като част от стратегията им за разширяване.

Два месеца по-късно Shapeshift придоби израелски крипто портфейл Portis. Така потребителите скоро ще могат да влизат в множество децентрализирани финансови услуги от един акаунт.

Само дни по-рано базираната в Лондон банка Revolut добави възможността да купува BTC и ETH чрез мобилното си банкиране, като обяви, че в бъдеще ще бъдат добавени още криптовалути за американски клиенти. Европейските потребители също могат да закупят Лайткойн, Биткойн Кеш (BCH) и XRP.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за Apple, преминавайки от препоръка за задържане към препоръка за покупка преди тримесечния отчет за приходите на компанията.

02.05.2024 3:30 1 мин. четене

Прекалено снизходителна ли е присъдата на Чанпен Джао?

Тази седмица в крипто общността една от най-обсъжданите теми беше Чанпен Джао, някога главен изпълнителен директор на Binance.

02.05.2024 3:00 2 мин. четене

Икономиката на Тайван в подем и AI може да е причината

През първите месеци на 2024 г. икономическият пейзаж на Тайван отбеляза забележително съживяване, с поразителен темп на растеж от 6.51%, отбелязвайки най-значителния му подем от три години.

02.05.2024 2:00 2 мин. четене

Инфлацията трябва да спадне, за да може Федералния резерв на САЩ да намали лихвените проценти

Представителите на Федералния резерв предприеха по-предпазлива позиция по отношение на потенциалното намаляване на лихвените проценти през тази година след три последователни доклада за по-висока от очакваната инфлация.

01.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.