Home

Цената за акция на Coinbase (COIN) достигна историческо дъно

25.04.2022 8:25 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената за акция на Coinbase (COIN) достигна историческо дъно

Акциите на Coinbase паднаха до най-ниското си ниво в петък, само два дни след като борсата за криптовалути стартира своя дългоочакван пазар за NFT. Цената на акциите на Nasdaq се понижиха до $131.14 при търговия след работно време, което е спад с повече от 15% след стартирането на бета версията на пазара.

Стартирането не успя да обърне месечния спад на акциите на Coinbase. От януари насам акциите паднаха с 47.61%. Дори в трудна година за търговия с криптовалути, това засенчва загубите от началото на годината с 16.39% за Биткойн (BTC) и 21.13% за Етериум (ETH).

В четвъртък анализаторът на JPMorgan Кенет Уортингтън намали целевата си цена за COIN с 31% до $258:

Крипто пазарите се нуждаят от известно вълнение по отношение на нови продукти и/или нови случаи на употреба, за да продължат да карат крипто пазарите да станат по-масови, като по този начин повишават нивата на активност. 

Изглежда, поне засега, NFT пазарът на Coinbase не е успял да генерира много вълнение. Платформата се присъединява към претъпкана екосистема, включваща OpenSea, Rarible, Foundation, SuperRare, LooksRare и Nifty Gateway, наред с други.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Stripe изпробва крипто изплащания с Twitter 

Пазарът на Coinbase се отличава от конкурентите, като набляга на общия опит, насърчавайки NFT артисти и купувачи да взаимодействат и да се свързват със социални функции, подобно на Instagram. 

Платформата, която обединява всички NFT за продажба в блокчейна на Етериум на различни пазари, все още е с ограничен достъп и бавно се отваря към своя дълъг списък с милиони чакащи. Той все още не поддържа изсичане (минт) на самото NFT в платформата или други блокчейн платформи освен Етериум, но планира да го направи на неопределена дата.

Стартирането, първоначално планирано за края на 2021 г., също идва в момент, когато нажеженият NFT пазар от миналата година изглежда се е охладил. Но въпреки късното навлизане на Coinbase в NFT, залогът на борсата за ангажираността на общността също идва във време, когато полезността на NFT постоянно нараства, отвъд символите на статута до инструментите за изграждане на общност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken засилва присъствието си в Европа с нова придобивка

Kraken засили стратегията си за растеж в Европа, придобивайки Coin Meester (BCM), известен крипто брокер в Нидерландия.

24.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Турция се отказва от плановете за данъчно облагане на печалбите от акции и криптовалути

Турция е взела решение да не въвежда данъци върху печалбите от търговия с акции и криптовалути, както потвърди вицепрезидентът Джевдет Йълмаз в неотдавнашно интервю за Bloomberg.

24.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Клиентите на FTX ще получат общо $16 милиарда: Какви ще са последствията?

В края на годината се очертава напредък по отношение на последиците от срива на FTX, която преди това бе ръководена от Сам Банкман-Фрийд.

24.09.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.