НАЧАЛО Биткойн

PlanB разглежда какво може да тласне Биткойн (BTC) нагоре

19.04.2022 9:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
PlanB разглежда какво може да тласне Биткойн (BTC) нагоре

Биткойн анализаторът PlanB каза, че два катализатора биха могли да предизвикат следващите големи периоди на възход на BTC.

В интервю в YouTube с Blockware Intelligence, PlanB беше попитан какви събития или развития биха могли да предизвикат следващата голяма вълна от приемане на Биткойн.

“Ако бяхте задали този въпрос преди пет години, нямаше да се сетя за всичко, което се случи оттогава. 

Вероятно нещо, което не знаем в момента, ще ни тласне към следващите нива. Но ако просто екстраполираме от това, което знаем, втори или трети Ел Салвадор наистина ще промени играта. 


Ако Ел Салвадор, малка страна, не е сама в Латинска Америка, но ако Мексико, Бразилия или Аржентина се присъединят към тях, това ще направи случая много по-силен и много по-труден за МВФ [да игнорират]. Това е нещо, което наистина следя.”

ПРОЧТИ ОЩЕ: Анализатор очаква възход за XRP и Лайткойн – ето какво трябва да следим

Количественият анализатор също така казва, че ежедневното приемане на криптовалути от нормални хора ще доведе до огромни покачвания за Биткойн, особено когато е съчетано с институционално приемане.

“И тогава, просто нормално търсене от нормални хора, които минават през институциите – хора, които влагат пенсиите си в Биткойн… Хората, които сами купуват биткойни от борса… Виждам го навсякъде около себе си.

Има много хора, които смятат, че това е добър момент за закупуване на Биткойн… Много повече хора се питат: ‘Хей, как се настройва портфейл?’ И мисля, че много малкото приемане също е много важно и това е нещо, което виждаме.”

Биткойн се търгува около $40,700 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да консолидира два месеца след халвинга – Bitfinex

Анализаторите от Bitfinex прогнозират потенциална фаза на консолидация за Биткойн с продължителност до два месеца след халвинга.

03.05.2024 11:30 1 мин. четене

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Нова прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор

Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под критичното ниво на подкрепа от $60,000 и се срина до $56,000, предизвиквайки опасения сред търговците относно по-нататъшни спадове на пазара.

03.05.2024 8:00 2 мин. четене

Все повече фондове ще се насочат към Биткойн според ръководител на BlackRock

По време на началната фаза на „крипто зимата“ канадските пенсионни фондове привлякоха вниманието в крипто средите заради своя предпазлив подход или значителни загуби, особено с колапса на компании като Celsius.

03.05.2024 7:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.