НАЧАЛО Биткойн

PlanB разглежда какво може да тласне Биткойн (BTC) нагоре

април 19, 2022 9:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
PlanB разглежда какво може да тласне Биткойн (BTC) нагоре

Биткойн анализаторът PlanB каза, че два катализатора биха могли да предизвикат следващите големи периоди на възход на BTC.

В интервю в YouTube с Blockware Intelligence, PlanB беше попитан какви събития или развития биха могли да предизвикат следващата голяма вълна от приемане на Биткойн.

“Ако бяхте задали този въпрос преди пет години, нямаше да се сетя за всичко, което се случи оттогава. 

Вероятно нещо, което не знаем в момента, ще ни тласне към следващите нива. Но ако просто екстраполираме от това, което знаем, втори или трети Ел Салвадор наистина ще промени играта. 


Ако Ел Салвадор, малка страна, не е сама в Латинска Америка, но ако Мексико, Бразилия или Аржентина се присъединят към тях, това ще направи случая много по-силен и много по-труден за МВФ [да игнорират]. Това е нещо, което наистина следя.”

ПРОЧТИ ОЩЕ: Анализатор очаква възход за XRP и Лайткойн – ето какво трябва да следим

Количественият анализатор също така казва, че ежедневното приемане на криптовалути от нормални хора ще доведе до огромни покачвания за Биткойн, особено когато е съчетано с институционално приемане.

“И тогава, просто нормално търсене от нормални хора, които минават през институциите – хора, които влагат пенсиите си в Биткойн… Хората, които сами купуват биткойни от борса… Виждам го навсякъде около себе си.

Има много хора, които смятат, че това е добър момент за закупуване на Биткойн… Много повече хора се питат: ‘Хей, как се настройва портфейл?’ И мисля, че много малкото приемане също е много важно и това е нещо, което виждаме.”

Биткойн се търгува около $40,700 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене