НАЧАЛО Блокчейн

TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

27.01.2020 11:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TRON посвещава блокчейн събитието си на Коби Брайънт

Фондацията TRON ще посвети предстоящата среща на върха ‘niTROn’ на легендарния играч от НБА - Коби Брайънт, който заедно с 13-годишната си дъщеря Джана загина при катастрофа с хеликоптер в неделя сутринта.

Основателят и изпълнителният директор на TRON – Джъстин Сън, който преди това е участвал в панелна дискусия с петкратния победител в шампионата в НБА, също отрази трагедията.

Смъртта на американския професионален баскетболист Коби Брайънт афектира много хора по целия свят. Брайънт пътуваше с 13-годишната си дъщеря с хеликоптер над Лос Анджелис, който се разби в неделя сутринта.

Фондацията TRON изказа своите съболезнования и заяви, че предстоящата среща на върха на niTROn, която ще се проведе от 29-ти февруари до 1-ви март, ще бъде посветена на Брайънт.

Срещата на върха niTROn е ежегодно събиране на разработчици, инвеститори, експерти и всякакви вътрешни за индустрията лица, където те обсъждат развитието и бъдещето на блокчейн индустрията. 

За изненада на мнозина през 2018 г. бе обявено, че Брайънт ще се появи на срещата на върха през 2019 г.

Основателят и изпълнителен директор на TRON – Джъстин Сън – също изрази своята мъка, като заяви, че “срещата с [Коби] беше една от най-големите привилегии на моя живот, завинаги ще си спомням как [Коби и аз] бяхме на сцената, обсъждайки бъдещето на блокчейн.

На миналогодишната среща на върха niTROn, Брайънт и Сън се появиха на сцената и говориха на различни теми, включително за бъдещето на блокчейн технологията.

Мнозина в пространството на криптовалутите разглеждат публикациите на Сън и фондацията TRON като безсрамни опити за използване на трагедията за маркетингови цели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Shiba Inu: Хард форкът на Shibarium е завършен успешно

Shiba Inu (SHIB) официално завърши дългоочакваният си хард форк Shibarium, както бе обявено чрез актуализация в X (Twitter).

04.05.2024 13:30 1 мин. четене

DogeChain спира работа – потребителите трябва да изтеглят своите средства до юни

DogeChain, основна платформа в екосистемата на Dogecoin, обяви предстоящото си закриване, насрочено за 1 юни 2024 г.

04.05.2024 6:00 1 мин. четене

Блокчейн следователи започват да използват AI, за да разкриват случаи на пране на пари

През 2019 г. Elliptic, компания за блокчейн анализи, си сътрудничи с MIT-IBM Watson AI Lab, за да публикува проучване, демонстриращо обучението на модел за машинно обучение за откриване на Биткойн транзакции, свързани с незаконни дейности, като например схеми за откуп или даркнет пазари.

03.05.2024 2:30 1 мин. четене

Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за да развие по-достъпен, сигурен и интелигентен Web3.

02.05.2024 4:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.