Home

Дали TD Ameritrade ще добави XRP към платформата си?

30.12.2019 21:23 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали TD Ameritrade ще добави XRP към платформата си?

TD Ameritrade не отрича ​​потенциалното включване на криптовалути като XRP в своята платформа.

Един от първите, възприели оригиналната платформа за търговия с Биткойн (BTC), TD Ameritrade очевидно остава позитивен по отношение на повече потенциални инициативи в крипто.


В публикация от 29-ти декември TD Ameritrade намекнаха, че продължават с изследването крипто пазарите, отговаряйки на въпроса дали компанията планира да поддържа монети като XRP .


“Благодарим ви за проявения интерес! В момента ние предлагаме Bitcoin Futures на CME. Ще продължим да наблюдаваме пазара и да обмисляме допълнителни възможности.”


Говорителят на TD Ameritrade не разкри повече подробности за потенциалното включване на XRP. Само отбеляза, че новите продукти и услуги ще бъдат добавени въз основа на обратна връзка от клиентите. 


Представителят сподели:


Ние винаги оценяваме новите продукти и услуги въз основа на отзивите на клиентите.


Новините идват, след като TD Ameritrade беше придобит от гиганта за инвестиционни посредници Charles Schwab в края на ноември 2019 г. в сделка за всички акции на стойност 26 милиарда долара. 


Както официално беше обявено от Schwab, придобиването създаде компания с активи от 5 трилиона долара под управление.


След това, подкрепената от TD Ameritrade криптовалута ErisX стартира собствени физически уредени Биткойн фючърсни договори на 17-ти декември 2019 г. 


Стартирайки продукта, фирмата позволи на инвеститорите да получават реална криптовалута, а не паричния еквивалент.


TD Ameritrade вече намекна за потенциалното добавяне на XRP през декември 2018 г. Компанията написа в туитър по това време:


Все още изследваме пространството #XRP – следете за повече информация. Екипът ни работи усилено, за да направят такива неща.


През юли 2019 г. изпълнителният директор на TD Ameritrade и президентът Тим ​​Хокей заяви, че цифровите валути отново са станали обект на засилен интерес от страна на инвеститори и търговци. 


Според изпълнителният директор, подновеният интерес към криптовалутата е бил обусловен от проекта на Facebook Libra, както и скока на Биткойн над 13,000 долара тази година.


Освен това, Хокей разкри по това време, че смята да се оттегли от позицията си на изпълнителен директор, но ще остане на поста си до февруари 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Oправда ли очакванията airdrop събитието на Hamster Kombat?

Hamster Kombat, популярна игра в Telegram, която позволява на потребителите да печелят чрез докосване на екрана (tap-to-earn), наскоро пусна своя токен HMSTR на няколко известни борси.

29.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Какво може да сигнализира възстановяването на цената на Етериум?

През последните седмици Етериум показа забележително възстановяване на цените, което накара някои анализатори да предположат, че това може да е само началото на обещаваща тенденция за алткойна.

29.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase добави нов алткойн към пътната карта за листване

Coinbase, водеща борса за криптовалути в Съединените щати, обяви добавянето на предстоящ проект за повторен стейкинг на Етериум (ETH) към плановете си за листване.

29.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.