НАЧАЛО Блокчейн

Microsoft Azure обявиха за нови услуги в сферата на токенизацията

09.12.2019 10:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Microsoft Azure обявиха за нови услуги в сферата на токенизацията

Облачната услуга Microsoft Azure, която е поддържана от блокчейна на Microsoft, обяви нови услуги за управление на данни и токенизация.

Публикация, споделена в официалния блог на Microsoft Azure на 6 декември, гигантът на ИТ услугите съобщи за блокчейн монети на Azure (Azure Blockchain Tokens) и блокчейн мениджър на данни.

Нови инструменти за потребителите на Azure блокчейн

Услугата Azure Blockchain Tokens има за цел да опрости дефинирането, създаването и управлението на съвместими монети, изградени според индустриалните стандарти. Фирмата също така предлага предварително изградени шаблони за обща употреба и разполага с галерия за шаблони, създадени от партньори, които се очаква да бъдат добавени в бъдеще. Обявата гласи:

С тази последна оферта вече можем да предложим на клиентите цялостно изживяване лесното създаване и управление на монети за физически или дигитални активи чрез Azure Blockchain Tokens, в допълнение към самото управление на блокчейн мрежата чрез Azure Blockchain Service.

Другата анонсирана услуга, мениджърът на данни на блокчейн, е нова функция на Azure Blockchain Service, създадена да позволи на потребителите си да улавят данни от главната книга на блокчейн, да ги преобразуват и дешифрират, ако са криптирани и да ги доставят в множество източници. Според съобщението тази нова функционалност опростява „тромавата задача за интегриране на съществуващите приложения с данни, които се намират в регистър на блокчейн“.

По-рано тази седмица Microsoft Azure също обяви уникалните блокчейн монети „Azure Heroes“, които са насочени към това да възнаграждават своята общност от разработчици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Synthetix стартира децентрализирана борса

Създателят на Synthetix Кейн Уоруик обяви предстоящото стартиране на нова децентрализирана борса (DEX). След няколко отлагания DEX, наречена Infinex, ще заработи на 13 май.

02.05.2024 17:00 1 мин. четене

Федералният резерв остави лихвените проценти непроменени

Решението на ФЕД да запази предпазливата си позиция на фона на опасенията за инфлацията дава отражение на продължаващата несигурност по отношение на икономическите перспективи.

02.05.2024 16:30 1 мин. четене

Цените на петрола спадат – каква е причината?

Петролът леко се възстанови след резкия спад в сряда, предизвикан от значителното увеличение на запасите от суров петрол в САЩ, което засили опасенията за отслабване на търсенето.

02.05.2024 14:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия няма избор, освен да ползва китайския юан

Русия се намира в несигурно положение, опитвайки се да намери баланс между дедоларизацията и същевременното поддържане икономиката си.

02.05.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.