Home

Brave вече е с над 40 милиона изтегляния

02.12.2019 20:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brave вече е с над 40 милиона изтегляния

Brave, браузърът ориентиран към поверителност, надмина 40 милиона изтегляния.

Brave, браузърът ориентиран към поверителност, надмина 40 милиона изтегляния.

Въпреки че все още има дълъг път, преди да изпревари конкурентите Mozilla и Google Chrome, Brave е най-тегленото приложение, свързано с криптовалути за Android, като има 4 пъти повече изтегляния от Coinbase.

Популярността на Brave

Малко компании в крипто индустрията демонстрират растежа, който се наблюдава при браузърът през цялата 2019 г. Целта на проекта е да се демократизира индустрията за онлайн реклама, като през последните няколко месеца компанията публикува впечатляващи статистики.

Последното постижение, което иновативният браузър постигна е надминаването на 40 милиона изтегляния. Според агрегатора на данни “AppBrain”, браузърът набира значително сцепление сред потребителите на Android след старта си през 2016 г., но през 2019 г. базата му на потребители се увеличила почти двойно.

Броят на тегленията също не е единственият рекорд, който Brave разби. Със средна оценка от 4,30 и най-скорошна оценка от 4,45, браузърът в момента е сред първите 10 процента от всички най-високо оценени приложения за Android. Броят на рейтингите му, който в момента е около 127,000, го поставя сред първия 1%.

Впечатляващите статистически данни обаче изглежда не оказват влияние върху цената на неговата родна криптовалута – Basic Attention Token (BAT). След като загуби половината от стойността си през последните шест месеца, монетата се стабилизира около $ 0,20 за целия ноември.

Brave общността уверена, въпреки ниската цена на BAT

Въпреки че е ясно, че оптимизмът по отношение на BAT не е толкова висок, колкото през април, общността на Brave не изглежда притеснена. Преобладаващото настроение в Reddit, Twitter и други социални медии остава изключително положително, тъй като мнозина са по-фокусирани върху браузъра, отколкото токена.

Това отношение даде възможност на компанията да публикува впечатляващи резултати през цялата година, въпреки че BAT се бори да остане над $ 0,30. Още през май тази година, Brave беше вторият най-популярен браузър след Google Chrome за две цели седмици.

Още през октомври компанията отбеляза 8 милиона активни месечни потребители и огромен ръст на броя на издателите в Brave екосистемата. Данните от уебсайта на Brave analytics BAT Growth са изброени 293,699 проверени издатели в средата на октомври. Повече от 40,000 нови издатели се присъединиха към Brave оттогава, като повечето от тях идват от “YouTube”.

@page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }

В съответствие със своя ориентиран към потребителите модел, Brave също пусна страница, в която показва броя на рекламните кампании, създателите на съдържание и “Brave инициирани покупки с BAT” в реално време.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как последните актуализации на XRP Ledger могат да повлияят на стабилната монета на Ripple?

XRP Ledger (XRPL) наскоро въведе две значителни подобрения, които предизвикаха интерес към влиянието им върху предстоящата стабилна монета на Ripple, RLUSD, и цялостната екосистема.

30.09.2024 6:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Oправда ли очакванията airdrop събитието на Hamster Kombat?

Hamster Kombat, популярна игра в Telegram, която позволява на потребителите да печелят чрез докосване на екрана (tap-to-earn), наскоро пусна своя токен HMSTR на няколко известни борси.

29.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Какво може да сигнализира възстановяването на цената на Етериум?

През последните седмици Етериум показа забележително възстановяване на цените, което накара някои анализатори да предположат, че това може да е само началото на обещаваща тенденция за алткойна.

29.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase добави нов алткойн към пътната карта за листване

Coinbase, водеща борса за криптовалути в Съединените щати, обяви добавянето на предстоящ проект за повторен стейкинг на Етериум (ETH) към плановете си за листване.

29.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.