НАЧАЛО Алткойни

Първите Monero фючърси вече са факт

03.11.2019 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Първите Monero фючърси вече са факт

Базираната в Дубай, мулти валутна и спот / фючърсна борса, BTSE, представи своята търговия с Monero фючърси на 31-ви октомври.

Този ход я прави една от първите и единствени борси, предлагащи фючърсни договори на криптовалутата, фокусирана върху сигурност. 


BTSE е сравнително неизвестна борса с ниски обеми, която е лицензирана от Министерството на икономическото развитие в правителството на Дубай и е съгласувана с регулациите на Централната банка на Обединените арабски емирства, според нейния уебсайт.


Решението за предлагане на Monero идва в момент, когато популярната монета за поверителност се премахва от няколко други борси. Въпреки че е доказал дълголетието си, фокусът му върху анонимността крие потенциален регулаторен риск.


Натиск от страна на работната група за финансови действия, тласкайки престъпниците към Monero и други монети за поверителност, също кара някои платформи да ги премахнат.


Блокчейн аналитичните фирми, като “CipherTrace” например, работят с регулатори и правоприлагащи агенции, за да проследяват все по-голям брой криптовалути, въпреки че Monero и Zcash , фокусирани върху поверителността, по същество отсъстват от списъка.


Изпълнителният директор на BTSE – Джонатан Леонг – смята, че поверителността е важен аспект на силната цифрова валута и че изброяването на Monero може да предостави на властите критерий за оценка, чрез който да подберат най-добрите практики за изброяване на подобни токени.

“С предлагането на Monero се надяваме не само да предоставим на нашите потребители по-голям избор, когато става въпрос за техните търговски нужди, но и да предизвикаме дискусия за това как да се изброяват монети за поверителност по регулаторно-съобразен начин.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на криптовалута се срина с над 40% след пускането ѝ на пазара

Цената на криптовалутата Safe (SAFE) се срина с 42%, като спадна от $3.26 в деня на отключването до $1.85 на 30 април.

30.04.2024 21:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят огромни количествa Shiba Inu и Pepe – какво означава това

В един интересен обрат на събитията, на фона на възстановяването на по-широкия крипто пазар, монетите Shiba Inu и Pepe заеха централно място.

30.04.2024 20:30 1 мин. четене

Крипто кит купи Dogecoin за над $30 милиона от Robinhood – какво следва за цената на DOGE?

Цената на Dogecoin отбеляза сериозна динамика днес, задвижвана от сделки с китове в сектора на меме криптовалутите.

30.04.2024 17:30 2 мин. четене

Лидерската на позиция на Tether (USDT) на пазара на стабилни монети може да е застрашена според VISA

Visa информира, че стабилната монета USDC на Circle е заела водещо място по обем на транзакциите тази година, изпреварвайки пазарния лидер Tether (USDT), според данни, събрани от банковия гигант.

30.04.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.