НАЧАЛО Биткойн

94,000 BTC се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

06.09.2019 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
94,000 BTC  се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

Bakkt обяви склада си за отворен за клиентите да депозират и изтеглят Биткойн преди пускането на фючърсите уредени в BTC на 23-ти септември.

Те казват:


Днес нашият Склад се отваря за депозити и тегления на Биткойн от клиенти, докато се подготвяме за “Bakkt Bitcoin Daily & Monthly Futures”, стартиращи на 23-ти септември.


Регулираните фючърсни договори от Bakktносят по-голяма гъвкавост при управлението на експозицията към Биткойн”, казват те с това съобщение, направено само часове след като 94,000 Биткойн се преместиха в 3:30 сутринта лондонско време по-рано днес, на стойност около 1 милиард долара.


Кой е преместил тези средства, не е ясно, но изглежда, че те са били натрупани през 2016 г. чрез дребни покупки на Биткойн. Изглежда адреса е на предприятие като Bakkt или може би VanEck, което трябва да започне да търгува изцяло подкрепен с Биткойн институционален ETF.


Както Bakkt, така и VanEck вероятно ще се нуждаят от някакъв вид Биткойн резерви, за да предоставят услугата си за купуване и продажба на BTC предимно на институционални инвеститори. Значи този портфейл от 1 милиард долара най-вероятно принадлежи на един от тях, като Bakkt предлага физически доставени Биткойн фючърси, които се уреждат ежедневно и месечно.


Те ще имат собствени книги за поръчки за купуване и продажба, като арбитражът е много възможен по отношение на обменните цени.


Този нов пазар на BTC може след това да проправи път за пълен Биткойн ETF, както и за потенциално по-голямо приемане на Биткойн за разплащания.

Това е така, защото компании като Starbucks може да се чувстват много по-удобно да обработват Биткойн плащания чрез Bakkt конверсии и по този начин може да започнат да приемат криптовалутата в многото си клонове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд преразглежда прогнозата си цената на Биткойн (BTC), очаквайки ръст, предизвикан от засиленото институционално участие във водещата по пазарна капитализация криптовалута.

02.05.2024 12:30 1 мин. четене

Ерата на Биткойн тепърва ще разгърне своя потенциал според макро експерт

Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането му във важен клас активи ще продължи повече от десетилетие.

02.05.2024 2:30 1 мин. четене

Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

Известният трейдър Питър Бранд, известен със своя опит във финансовите пазари, предложи уникална гледна точка за потенциалната траектория на Биткойн след неотдавнашен спад на пазара.

02.05.2024 1:30 1 мин. четене

Алткойните могат да се сринат с 40% срещу Биткойн през следващите месеци

Понастоящем крипто пазарът се бори с мечи настроения, които се изостриха от изходящите потоци от Биткойн ETF-ите, възлизащи на $162 милиона, точно преди заседанието на FOMC.

01.05.2024 22:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.