Home

Има сериозно търсене на криптовалути, според директора на Cowen

02.04.2022 20:49 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Има сериозно търсене на криптовалути, според директора на Cowen

По време на петъчна изява в "Closing Bell" на CNBC, Джефри Соломон каза, че има значително търсене на дигитални активи.

Ние сме домакини на събития и разговаряме с нашите клиенти повече от година. Виждаме това търсене“, каза Соломон.

Миналия октомври Соломон каза, че тези институционални клиенти, които тепърва ще се потопят в крипто, ще се включат “по-силно” в дигиталните активи през следващите години.

Засега криптовалутите все още се управляват от търговци на дребно, а институционалното приемане все още е в начален стадий, въпреки факта, че по-известни фирми от Уолстрийт започнаха да тестват водите с новия актив.

ПРОЧЕТИ ОЩЕГолемите инвеститори се насочват обратно към Биткойн и Етериум

В последното интервю Соломон отбеляза, че по-голямата част от търговията се извършва с малък процент монети, което ги прави подобни на акциите. Шефът на Cowen разглежда Биткойн като средство за съхранение на стойност.

Cowen Digital предоставя на клиентите си възможността да търгуват с криптовалути, без да се притесняват за проблеми с попечителството. Компанията държи активи от името на своите клиенти в студено съхранение.

Standard Custody & Trust, дъщерно дружество на PolySign, си партнира с Cowen Digital за предоставяне на попечителски услуги.

Крипто подразделението на Cowen стартира търговията с общо 16 различни криптовалути, включително Биткойн (BTC) и Solana (SOL). Освен обикновените дигитални активи, Cowen Digital също планира да предложи експозиция към незаменими токени (NFT), сложни крипто деривати, както и токени от децентрализирания финансов сектор.

През ноември Соломон изрази мнение, че регулирането ще бъде добро нещо за криптовалутите, тъй като ще помогне за смекчаване на неблагоприятните рискове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ще успее ли да се спаси китайската икономика с допълнителни $142 милиарда?

Китай обмисля значително увеличаване на капитала с около $142.4 милиарда (1 трилион юана), за да подкрепи най-голямата си държавна банка, с цел да съживи отслабващата икономика и стагниращите пазари.

26.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Джъстин Сън мести милиони в TUSD: Предстои ли пазарна турбуленция?

Неотдавнашната дейност на Джъстин Сън, основател на Tron блокчейна, привлече вниманието, след като на различни адреси бяха прехвърлени милиони в TUSD – стабилни монети, обвързани с щатски долари.

26.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Черна гора използва екстрадицията на До Куон като инструмент в сделка според бивш министър

Бившият министър на правосъдието на Черна гора Андрей Милович изрази сериозна загриженост относно потенциалната връзка между екстрадирането на съоснователя на Terraform Labs До Куон и концесионната сделка за черногорските летища с Южна Корея.

26.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

ОАЕ се превръща във водещ крипто център според доклад на Chainalysis

В неотдавнашен доклад на Chainalysis се подчертава, че Обединените арабски емирства (ОАЕ) се открояват в глобалната активност в областта на криптовалутите, като показват значителен ръст във всички категории по размер на транзакциите.

26.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.