НАЧАЛО Алткойни

Tether планира нов стейбълкойн

21.08.2019 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether планира нов стейбълкойн

Въпросният токен ще бъде подкрепен от китайски юани, държани в офшорни сметки под съкращението CNHT.

Акционерът на Bitfinex Джао Донг информира агенцията ChainNews, че Tether, който стои зад USDT, планира да издаде новa стабилна монета в близко бъдеще. 

Донг също заяви, че неговата платформа за управление на цифрови активи RenrenBit ще бъде първата, която инвестира в проекта. Той също посочи, че Tether и Bitfinex са рамо до рамо и че имат един и същ мениджърски екип.

CHNT ще бъде четвъртата стабилна монета към кошницата на Tether, в допълнение към три съществуващи, обвързани с щатския долар (USDT), евро (EURT) и японската йена (JPYT). Изглежда, JPYT все още не е стартирал.

Връзката между Bitfinex и Tether предизвика съмнения, след като през април главния прокурор на щата Ню Йорк (NYAG) подаде жалба срещу iFinex, Bitfinex и Tether

NYAG твърди, че компаниите са измамили нюйоркските инвеститори, като покриват загуба от 850 милиона долара на платформата за битфинекс.

Както бе съобщено по-рано, Bitfinex и Tether са отговорили на неотдавнашното решение на съдия Джоел Коен в делото на Ню Йоркския прокурор срещу компании, заявявайки, че твърденията по-горе са безпочвени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.