НАЧАЛО Алткойни

Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

19.08.2019 10:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

Наскоро се има доста негативни настроения за Лайткойн, които основно се коренят в неговото ценово действие.

Движенията вероятно са вследствие на неотдавнашния му халвинг и скорошна атака (dust attack), която оказва влияние върху близо 300,000 LTC адреси на Binance.

Въпреки намаляващия оптимизъм около LTC, анализаторите сега предпазливо отбелязват, че криптовалутата може да е близо до много силна подкрепа. 

Това може да бъде последвано от промяна в скорошния низходящ тренд, като днешната ценова ефективност може би подкрепя тази идея.

От халвинга на Лайткойн в началото на август – което беше широко разглеждано като бичия катализатор – цената на криптовалутата спадна с близо 25%, което е много разочароваща реакция.

Важно е обаче, че това лошо ценово представяне се е случило по време на несигурност на крипто пазарите, а скорошното ценово действие на LTC до голяма степен е в синхрон с останалите големи алткойни.

Loma’, популярен крипто анализатор в Twitter, обясни в Twitter публикация от вчера, че въпреки противоречивите мнения, които има за Лайткойн, той вярва, че в момента се търгува точно над ниво “основна подкрепа“ – и днешният скок на цените може да утвърди тази представа.

…Нека за момент да предположим, че $ LTC всъщност не е измама. Нека приемем, че по някакъв начин, немислимо, крипто Twitter греши за първи път. Обективна графика показва LTC на основна подкрепа в падащ клин…

Наскоро портфейлите на Лайткойн на Binance се сблъскаха с широко разпространена атака, при която измамници изпратиха малко количество LTC (така наречения прах) до стотици хиляди адреси на портфейла в опит да получат информация за данните на потребителите.

Измамниците използват тази информация, за да се опитат да изнудват собствениците на портфейла, като използват данните, които имат за портфейлите. Атаката е ефективна, само ако потребителят прехвърли праха, който е получил.

Въпреки че не е ясно дали тази атака е притиснала ценовото действие на Лайткойн, със сигурност стресна някои инвеститори, добавяйки известен натиск към негативните настроения, които в момента заобикалят криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

EigenLayer, водещ протокол за рестейкинг на Етериум, обяви значително разширяване на първоначалното си разпространение на EIGEN токени в отговор на критиките на общността.

04.05.2024 22:00 2 мин. четене

Етериум е ценна книга и SEC няма да одобри спот ETF според Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър изрази убеждението си, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще класифицира Етериум като ценна книга това лято, което ще доведе до отхвърляне на всички заявки за спот ETH ETF.

04.05.2024 20:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.