НАЧАЛО Биткойн

Биткойн отчита най-голямата зелена седмична свещ от една година

12.08.2019 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн отчита най-голямата зелена седмична свещ от една година

Уикендът до голяма степен беше мечи за цената на Биткойн, тъй като той спадна с 6% след дълъг период на консолидация.

Ходът тласна BTC обратно до силна подкрепа, като активът е в консолидация в момента на писане на статията.

От друга страна – седмичната свещ е най-добрата от началото на 2018 година.


Пазарите останаха неутрални след спада на Биткойн от 600 долара в събота. Загубата върна BTC обратно до $ 11,200, преди да започне да се търгува настрани. 


В неделя се появи още едно низходящо движение, като цифровият актив падна до $ 11,090, но отскочи оттам доста бързо. В момента на писане на статията Биткойн се търгува на $ 11,350.


Печалбите от Биткойн след големия си пъмп миналия понеделник са ерозирали с напредването на седмицата. Това обаче не попречи на бича седмична свещ да се затвори малко над 11,500 долара, според данни от Tradingview


Търговецът и анализатор Джош Рейджър посочи, че близо над 11,474 долара ще доведе до най-високото приключване на седмицата през 2019 г.



В момента под седмична резистентност.
Краткосрочната поддръжка се обърна към съпротивата при по-ниски времеви рамки.
Затварянето над $ 11,474 ще бъде най-високото седмично затваряне през 2019 г.


Това е незначително по-високо от седмичното затваряне в началото на юли, но не е имало подобно затваряне от началото на 2018 г. Дневната графика все още описва картина на консолидация, тъй като търговията в ограничен обхват продължава над седмица.


Въпреки бичето седмично затваряне, може да има допълнителни спадове и по-голяма корекция. Според анализатор “Financial Survavlism” Биткойн може да падне под 9,000 долара през следващата седмица или две.


Първоначално се бях насочил към $ 8,000, ако $ BTC посети 2-седмичната бича тенденция.
След допълнителен анализ го коригирам на $ 8,775.


Доминантността на Биткойн все още се колебае около 70%, така че няма игра при алткойните, тъй като повечето от тях са все още плоски или в упадък. 

Етериум не прави много значителни движения през уикенда, но засега остава над $ 200. Втората по големина криптовалута се търгува на $ 213, но има шанс за по-нататъшни загуби, ако низходящият тренд продължи.



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Да държиш Биткойн е като да закопаеш златото си в земята – Нуриел Рубини

Известният икономист Нуриел Рубини отново изрази силни критики към Биткойн (BTC), хвърляйки съмнение върху неговата децентрализация, сигурност и мащабируемост.

05.05.2024 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може потенциално да преразгледа предишните си върхове, ако се придържа към традиционния бичи модел.

05.05.2024 9:30 2 мин. четене

Джак Дорси ще дари $21 милиона за развитието на Биткойн

Джак Дорси, съоснователят на Twitter, показа силна подкрепа за Биткойн и децентрализирани социални медии, като дари $21 милиона на OpenSats, организация с нестопанска цел. Този ход подчертава убеждението му, че Биткойн е родната валута на интернет.

05.05.2024 8:30 2 мин. четене

Топ 3 причини защо може да се очаква възстановяване на цената на Биткойн

Биткойн (BTC) отново привлече вниманието на инвеститорите, тъй като се появяват признаци за потенциално възстановяване на цената след спада от $68,000 до около $56,000, причинявайки известно сътресение в доверието на инвеститорите въпреки оставащите бичи настроения сред няколко анализатори.

05.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.