Home

Печелете Биткойн докато резервирате хотел за вашата почивка

27.06.2019 17:13 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Печелете Биткойн докато резервирате хотел за вашата почивка

Hotels.com вече позволява на онлайн купувачите да печелят награди в Биткойн. Като един от най-добрите туристически сайтове в света, Hotels.com си партнира с Lolli, услуга за отстъпки, която възнаграждава клиентите с BTC за пазаруване на партньорски уебсайтове.

Според съобщението, потребителите на Lolli могат да спечелят до 3,5% от своите покупки обратно в Биткойн при резервация на един от предлаганите 325,000 хотела, разположени на приблизително 19 000 локации.

 

Lolli вече си партнира с Priceline, Booking.com, Hotwire, Hilton, Marriott и VRBO, предоставяйки на клиентите широка гама от възможности за пътуване. Изпълнителният директор на Lolli, Алекс Аделман, сподели:

 

Според SimilarWeb, сега работим с два от трите най-популярни туристически сайта в света  – Booking.com и Hotels.com, които осигуряват почти пълно покритие на повечето големи хотели по света.

Airbnb са в партньорство с Lolli, но техният най-голям конкурент VRBO.com (11-ия най-голям туристически сайт) е един от най-добрите в сферата, давайки на хората възможност лесно да печелят BTC когато наемат апартаменти, стаи и много други. VRBO може да се похвали с имоти в 190 страни по света.

 

Хотелски брандове като Marriott и Hilton също се представят невероятно добре на Lolli.com.

 

Lolli работи чрез разширение за браузър. Компанията е създала партньорства с най-добрите търговци на дребно, обединени в мисия за разпространение на Биткойн, която може да доведе до масовото приемане. Всеки път, когато купувач на Lolli прави продажба от член-търговец, Lolli получава процент от сделката. Вместо да запази пълната сума, Lolli я споделя, като изпраща безплатно Биткойн на потребителския портфейл на платформата.

 

Клиентите могат да задържат криптовалутите си или да ги извадят на банкова сметка в щатски долари, след като са достигнали наличен баланс от $15.

 

Според екипа на Lilli, местните и международните туристи са похарчили близо 1,1 трилиона долара само в САЩ през 2018 година.

 

Представете си за момент, че само 5% от американските пътници са използвали Lolli, за да печелят Биткойн. Това са 55 милиарда долара разходи, за 16,2 милиона души. При около 3,5% такса, това са около $ 1,925,000,000 (~ 170,354 BTC), които се трупат годишно. Всичко това с няколко натискания на клавиатурата.

 

Hotels.com стана част от Expedia през 2001 година. Мейнстрийм бранда променя начина на живот и забавления като същевременно предлага промоции, насочени към туристи, мобилни милениали и 104 000 последователи в Twitter.

 

Компанията наскоро обяви, че планира да плаща по $10,000 на човек за това да пътува и да разглежда басейни.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Гари Генслер ще отговаря на въпросите на Конгреса – какво да очакваме?

Крипто пазарът е под напрежение, тъй като председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) Гари Генслер се подготвя да даде показания пред Конгреса тази седмица.

24.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Riot и Bitfarms стигнаха до споразумение – какво следва за добива на Биткойн?

Riot Platforms Inc. и Bitfarms финализираха споразумение след продължителни и оспорвани преговори относно предишния опит на Riot да придобие Bitfarms.

24.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Този крипто проект набра $100 милиона, за да повиши блокчейн мащабируемостта

Според официално съобщение е осигурено ново финансиране в размер на $100 милиона.

24.09.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Проблемите с дълга на САЩ могат да доведат до рали на златото и Биткойн според експерт

Люк Громен, макроинвеститор и основател на Forest For The Trees (FFTT), смята, че златото и BTC са готови да се възползват от влошаването на фискалната ситуация в САЩ.

24.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.