НАЧАЛО Други

Coinbase ще пускат сигнали за криптовалути в реално време

25.06.2019 19:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще пускат сигнали за криптовалути в реално време

Базираната в Сан Франциско американска крипто борса Coinbase започва да пуска ценови сигнали в реално време на своето мобилно приложение, което ще позволи на крипто търговците и инвеститорите да следят движението на цените на любимите си дигитални валути.

Обменът заяви че:

В комбинация с новините в приложението и нашите информационни страници за активи, тази функция е още една стъпка напред в превръщането на приложението на Coinbase в най-доброто място за намиране на желаната от вас информация за криптовалутите.

Всеки път, когато потребителите влязат в системата, те ще получат напомняне, за да активират сигналите и да създадат списък за наблюдение, който ще им помогне да проследяват колебанията в цените на дадените крипто активи.

Според фирмата, автоматично генерираните сигнали ще бъдат достъпни за всеки търгуем актив на Coinbase, а допълнително абонирането към значими новини и ревюта ще позволи на потребителите да подобрят резултатите си от търгуване на пазара.

Говорейки за новата функция, представител на Coinbase заяви, че:

„Клиентите поискаха сигнали в реално време за цените в приложението на Coinbase, за да се справят с неудобството да проверяват множество източници за крипто пазарна информация. Тези сигнали ще улесняват достъпа до данни, които ще помагнат на клиентите да вземат по-адекватни инвестиционни решения.

Coinbase обяви също, че иска да включи сигнали за цените за активи, които понастоящем не се търгуват на тяхната платформа.

Партньорите на Messari и Blockfolio ще предоставят точна информация за активите. В други новини, изследователска фирма Messari изградиха партньорство с Blockfolio, големият тракер на биткойн портфолиа, който има над пет милиона сваляния.

Сътрудничеството има за цел да осигури по-голяма прозрачност и интегритет на данните на крипто инвеститорите, които зависят от правилната информация, за да решат дали да купуват и продават крипто активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето към какви дивидентни акции е най-добре да се насочим

За инвеститорите, търсещи дивиденти, е време да насочат вниманието си към качеството вместо към незабавното удовлетворение.

08.05.2024 1:00 1 мин. четене

Биткойн тръстът на Grayscale за първи път регистрира входящи потоци от 3 месеца насам

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), признат за най-големия инвестиционен инструмент за криптовалути в света, наскоро отбеляза значителен приток на средства от инвеститори, което е първият голям приток след одобрението на борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн в САЩ през януари.

08.05.2024 0:30 1 мин. четене

Илон Мъск призовава Уорън Бъфет да купува акции на Tesla

Илон Мъск предложи на Уорън Бъфет да обмисли възможността да се включи в акциите на Tesla, след като Berkshire Hathaway, конгломератът, ръководен от Бъфет, продаде още 115 милиона акции на Apple.

07.05.2024 21:30 1 мин. четене

Австралийския SEC изисква от крипто борсите да предадат информация за всички техни клиенти

Съобщенията сочат, че Австралийската данъчна служба (ATO) е поискала лични данни и подробности за транзакциите от крипто борсите за до 1.2 милиона сметки.

07.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.