НАЧАЛО Алткойни

Съоснователят на Ethereum нарича Solana неустойчивa

23.03.2022 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съоснователят на Ethereum нарича Solana неустойчивa

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и бивш съосновател на Етериум Джоузеф Любин разкритикува Solana и казва, че смята, че икономическият модел за изплащане на “непропорционални награди” на валидаторите е неустойчив.

По време на скорошно интервю Любин каза, че блокчейнът трябва да измисли по-устойчив бизнес модел и проекти като Solana са “fake it till you make it, или ще умрат”.

Любин каза, че освен проблема с икономическия си модел, Solana също се е сблъсквала с доста технически проблеми. Той отбелязва, че е имало много пъти, в които веригата е падала поради спам атаки, което според Любин също има пряка връзка със структурата на таксите.

Прочети Още: Етериум вече изгори ETH на стойност близо $6 милиарда

Междувременно Solana отвърна на коментарите на Любин. Разработчиците на криптовалутата казаха, че гледането на приходите не предвижда точно дългосрочното представяне на икономическия модел на даден блокчейн.

Пазарният дял на Етериум е нараснал от почти 100% доминантност през 2020 г. до малко над 54% и през цялото време е тенденция на спад.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Grayscale оттегли заявлението си за спот Етериум ETF

Според неотдавнашно подадено заявление предложението за листване и търговия с акции на борсово търгувания фонд за фючърси върху Етериум на Grayscale е било оттеглено.

08.05.2024 21:30 1 мин. четене

Тази криптовалута се изстреля с 200% за седмица – какво следва?

Tellor (TRB) отбеляза забележителен растеж през изминалата седмица, с 200% увеличение от месеца до момента и значително сцепление в социалните медийни платформи.

08.05.2024 20:30 1 мин. четене

Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност и значителни загуби. На фона на този потенциален обрат две криптовалути демонстрират забележително силна инерция.

08.05.2024 19:00 2 мин. четене

Solana претърпя последната си корекция за този цикъл според анализатор

Познат крипто търговец, известен с псевдонима Inmortal, направи някои смели прогнози за Solana (SOL) и още няколко алткойна.

08.05.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.