НАЧАЛО Други

ConsenSys търси $200 милиона от външни инвеститори

16.04.2019 14:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ConsenSys търси $200 милиона от външни инвеститори

Базираната в Ню Йорк блокчейн компания ConsenSys търси инвеститори за набиране на $200 милиона.</s tron g>

Според източници, които са запознати с въпроса, ConsenSys се опитва да привлече външни инвеститори за набиране на $200 милиона. Според съобщенията, ръководителите на компанията са говорили с инвеститорите в Хонконг и Южна Корея, но от началото на април ConsenSys все още не е намерила водещ инвеститор.

Информацията цитира документи за набиране на средства, които разкриват, че ConsenSys затвори 2018 с приходи от $21 милиона, идващи предимно от бизнеса с консултации в предприятията. Според документите, ConsenSys планира приходите си да надхвърлят $50 милиона през 2019, като около $40 милиона идват от бизнеса с услуги.

Според сведенията, документите разкриват, че ConsenSys има значителен дял в компаниите, които са инкубирани. Съобщава се, че ConsenSys търси оценка от най-малко $1 милиард, която според информацията е твърде висока, предвид приходите на компанията и инвеститорите.

През декември миналата година, анонимни източници заявиха, че ConsenSys може да освободи до 60% от персонала си, тъй като блокчейн пространството става по-конкурентоспособно и „претъпкано“.

По-късно през януари, един от директорите на ConsenSys, Ванеса Грелет, заяви, че съкращенията не надвишават 13% от персонала. Всички екипи на фирмата бяха преоценени, включително технически и нетехнически персонал.

Когато го попитали за признаци на криза в блокейн индустрията и критика на ConsenSys, че не е в състояние да изпълни обещанията си, Грелет заяви, че все още вижда голям интерес към блокчейн.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Още една държава прекратява дипломатическите си взаимоотношения с Израел

Все повече държави започват да странят от Израел и решават да прекратят всякакви дипломатически и търговски взаимоотношения с погълнатата от война нация.

04.05.2024 12:00 2 мин. четене

AI: Meta инвестира $30 милиарда в графични процесори на Nvidia

Meta направи смел ход, като инвестира $30 милиарда в графични процесори (GPU) на NVIDIA, за да подсили възможностите си за AI.

04.05.2024 11:30 2 мин. четене

Кризата с американският дълг става все по-сериозна и светлината в края на тунела не се вижда

Икономическата траектория на Съединените щати се доближава до обезпокоителна низходяща спирала. Последните данни разкриват, че разходите за лихви, направени от правителството на САЩ, са надхвърлили прага от $1 трилион, сигнализирайки за потенциални рискове от предстоящ икономически спад.

04.05.2024 10:30 2 мин. четене

Крипто майнингът в Иран може да е заплаха за националната сигурност на САЩ

Сенаторите Елизабет Уорън и Ангъс Кинг наскоро изразиха загриженост относно потенциалната злоупотреба с добива на криптовалути от страна на иранското правителство.

04.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.