НАЧАЛО Алткойни

Конкурентното предимство на XRP пред другите криптовалути

01.01.2019 15:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Конкурентното предимство на XRP пред другите криптовалути

Weiss Ratings, световният лидер във финансовия анализ на финансовите институции, признаха ролята на Ripple за улесняване на плащанията по света.

Ripple (XRP), най-голямата криптовалута в трансграничните плащания е водеща в индустрията. Тя направи възможно извършването на плащания за секунди, което привлече няколко клиенти, включително банки и други финансови институции по света.

В публикация на официалната си страница в Twitter те казват, че консенсус механизмът на Ripple придава „конкурентно предимство“ пред другите криптовалути в областта на плащанията.

https://twitter.com/WeissRatings/status/1078685810508120064

Записаните успехи на XRP днес, включително поемането на второто място от Етериум през 2018 г., може да са свързани с неговия напредък в платежните услуги, които предоставя. xRapid, основният продукт начело на тази услуга е бил приет масово от стартирането му по-рано през годината.

Тъй като пазарът на платежни услуги продължава да се разширява, се предвижда XRP да се превърне в една от най-добрите криптовалути до следващата 2019 година. Партньорства като последните с JP Morgan също могат да допринесат значително за прогнозирания скок на актива, който се очаква да изпита до следващата година.

Също наскоро, милиони XRP бяха преместени от китове, което е една от най-големите XRP транзакции. Докато това не е от пряка полза за мрежата, то показва, че тези китове всъщност използват актива за транзакции, тъй като милионите преместени XRP са разделени на фрагменти с отделни плащания за стоки или услуги.

Очаква се популярността на предоставяните платежни услуги допълнително да насърчи приемането сред институционалните инвеститори, което значително ще намали цената. Това според някои ще накара XRP да замени BTC като най-голямата криптовалута по пазарна капитализация.

Тъй като за 2019 година се очакваше да бъде годината на криптовалутите, повече от приемането не само за XRP, но и други криптовалути ще се очаква. Предполага се, че дигиталния актив на Ripple ще доведе индустрията по-близо до приемането и да започне масово възстановяване на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалутата BONK задмина FLOKI след като се изстреля с над 60%

Тъй като по-широкият крипто пазар се бори с волатилни условия и цялостен спад, секторът на меме монетите се оказва също толкова засегнат от промените, отбелязвайки значителен спад от 13.3% в рамките на 24 часа.

02.05.2024 13:30 2 мин. четене

Как крипто инвеститор реализира над половин милион долара печалба за 15 минути

Според ончейн данни крипто кит е участвал в значителна търговия с алткойни по време на пазарния спад, демонстрирайки забележителна способност за реализиране на печалби.

02.05.2024 11:00 1 мин. четене

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Топ 5 криптовалути, които си заслужава да купите по време на спада на цените

С началото на май, отразявайки кулминацията на първите пет възходящи месеца от годината, крипто пазарът рязко промени курса си, навлизайки в продължителен спад.

02.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.