НАЧАЛО Алткойни

Stellar прави airdrop за 125 милиона долара на потребители на блокчейн портфейли

06.11.2018 20:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Stellar прави airdrop за 125 милиона долара на потребители на блокчейн портфейли

Stellar Development Foundation, неправителствената организация зад Stellar, обяви във вторник партньорство с блокчейн, популярен доставчик на крипто портфейли.

Идеята на партньорството е да се направи airdrop на стойност от 125 милиона долара в Stellar lumens (XLM) за клиентската база на блокчейн.

Първата партида XLM ще бъде разпространена тази седмица на всички потребители на блокчейн Wallet, които се регистрират. Stellar се надява, че 30-те милиона портфейли на блокчейн ще помогнат с приемането му в сравнение с другите криптовалути, включително XRP и Етериум. Този метод на разпространение става все по-популярен. В повечето случаи се раздават токени с цел да се засили разпространението и да се стимулира развитието в общността.

Раздаването на 125 милиона долара в XLM ще отбележи най-големия airdrop в историята на криптовалутите. Dfinity са на второ място в това отношение, с 35 милиона долара през юни.

Съоснователят на Stellar Джед Маккейлъб, който основа и Mt. Gox и съосновава Ripple, каза:

Ние вярваме, че airdrop-овете са от основно значение за създаването на по-всеобхватна цифрова икономика. Раздаването на lumens безплатно е покана към общностите да проектират услугите, от които се нуждаят. Работейки с блокчейн за да увеличим наличността и активното използване на lumen в мрежата, ще увеличим полезността на мрежата с многократно.

Airdrop са станали по-популярни като привлекателна алтернатива на първични предлагания на монети (ICO), създавайки друг начин да се пусне токен на пазара. Някои участници на пазара посочиха, че новият метод може и да не се справя с проблема, който американските закони за ценните книжа представляват.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

След една оживена година, белязана от стартирането на основната мрежа и значими партньорства с гиганти в индустрията като компанията майка на TikTok ByteDance и Google, Mysten Labs, компанията зад протокола от първи слой SUI, е оптимист за траекторията на блокчейн технологията.

06.05.2024 2:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.