НАЧАЛО Други

Binance вече и в Уганда

04.11.2018 9:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance вече и в Уганда

Тъй като криптовалутите израстват своето "детство", борсите участват в състезанието за доминация, в колкото се може повече страни.

Binance, най-голямата в света крипто борса, според данните от CoinMarketCap, понастоящем заема първа позиция в стремежа си да установи крипто търговия в Африка, тъй като създава място за 70% от населението на Уганда, което не е имало традиционни банкови сметки преди пристигането на Binance.

Говорейки с крипто ентусиаста Томи Мустак, потребител на криптовалути в Уганда, Джарау Моузес, разкри, че над 70% от жителите на Уганда нямат традиционни банкови сметки.

Томи tweet-ва:

Джарау от Уганда ми каза, че повече от 70% от хората от Уганда нямат банкова сметка. Binance прави огромно въздействие, за да помогне на тези милиони хора в Уганда, като им даде алтернатива, която никога не са имали.

“Свобода на парите”

Джарау обясни, че неприятностите за получаване на банкова сметка са подобни на тези за получаване на шофьорска книжка или за притежаване на паспорт, който само няколко лица биха могли да придобият поради многобройните изисквания на банките.

След това Binance записва също впечатляваща регистрация на 40 000 потребители в Уганда за няколко месеца. Развитие, което показва топлото посрещане на Биткойн и Етериум , които са ново вписани на платформата.

Клонът в Уганда също така има за цел да си сътрудничи с местните доставчици на мобилни платежни услуги, за да разшири възможностите за търговия, които понастоящем поддържат само фиат-крипто обмен.

През октомври 2018 г., Binance създават своя борса за фиат-крипто търговия и подкрепи уганданския шилинг, заедно с други криптовалути.

Обяснявайки причината за разширяването си в Африка, главният изпълнителен директор на Binance, Чангпенг Джао отбеляза, че развитите страни са по-обещаващи в сферата на финансовите печалби, сочейки, че криптовалутата има “отвърдени случаи на използване” в недоразвитите страни и Binance възнамерява да я разпространява в Африка и по целия свят.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето какво доведе до срива на поредната банка

Сривът на Republic First Bank преди няколко дни е обект на внимателно проучване, като всички се чудят дали е по-различно от провалите, на които станахме свидетели през 2023 г.

30.04.2024 10:00 3 мин. четене

Русия няма планове да забрани Биткойн или криптовалутите

Според изявление на законодател, последните съобщения, че Русия възнамерява да наложи пълна забрана на транзакциите с криптовалути поради геополитическо напрежение, са неточни.

30.04.2024 9:39 2 мин. четене

Силното представяне на долара може да не е добра новина за всички

Щатският долар напоследък прави вълни и не всички се радват от този факт. През април той достигна шестмесечен връх спрямо основните валути, подхранван от лихвените проценти в САЩ.

30.04.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия на път да удвои приходите си от петрол до $14 милиарда

Въпреки че е изправена пред икономически санкции от САЩ, Русия e готова да премине през значителен скок в приходите от своя нефтен и газов сектор през април 2024 г.

30.04.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.